Great Sea Skyloft Hyrule FieldHUOM! Sivusto sisältää paljon merkitsemättömiä spoilereita! Pelien esittelysivut ja arvostelut ovat kuitenkin kohtuullisen spoiler-vapaita.


Zelda.arkku.net 2006-2012

Ylläpito

Zeldan 25-vuotisjuhlavuotta juhlitaan eri tavalla kuin Marion

08.03.2011 21:29 / Kirjoittanut: Osiris /

Ylläolevassa haastattelusssa IGN:n kanssa Nintendo of American ykköspomo Reggie Fils-Aime kertoo paitsi sen, että Skyward Sword ja muut tänä vuonna julkaistavat Wii-pelit osoittavat, että Wiissä pihisee vielä henki, myös sen, että Nintendolla on erilaiset suunnitelmat Zeldan juhlavuoden varalle kuin viimevuotiselle Marion juhlavuodelle.

2010 oli Marion 25-vuotisjuhlavuosi, ja sitä juhlittiin julkaisemalla SNES:n vanha Super Mario All-Stars -peli uudelleen Wiille paketoituna yhteen taidevihkosten ja soundtrack-CD:n kanssa. Vaikka Fils-Aime ei paljastakaan sitä, miten Zeldan synttäreitä aiotaan juhlia, jotain aiotaan kuitenkin tehdä toisin. ZeldaInformer pohtii, voisiko kyseessä olla aiemmista Zelda-peleistä pois leikatun materiaalin julkaisuja. Yksi asia on kuitenkin varmaa: jotain Nintendo on suunnitellut Zelda-fanien nautittavaksi tälle vuodelle — siis vielä Skyward Swordin ja Ocarina of Time 3D:n julkaisun lisäksikin!
Kommentit

Kommentoi


  Viesti täytyy esikatsella ennen lähettämistä.