Great Sea Skyloft Hyrule FieldHUOM! Sivusto sisältää paljon merkitsemättömiä spoilereita! Pelien esittelysivut ja arvostelut ovat kuitenkin kohtuullisen spoiler-vapaita.


Zelda.arkku.net 2006-2012

Ylläpito

Zelda.arkku siirtyy uuteen ulkoasuun vähitellen

06.03.2011 10:29 / Kirjoittanut: Osiris /

Jo pitkään väkerrelty päivitys Zelda.arkkuun on viimein saapumassa. Uusi ulkoasu on tyyliltään zeldamaisempi, ja asettelultaan pienelle sivustolle paremmin sopiva. Otamme kommentteja ja palautetta vastaan uuden ulkoasun toimivuudesta ja bugeista, kunhan se on valmistunut ja kokonaan käytössä.

Uuden ulkoasun myötä pyrimme myös päivittämään ajan tasalle kaikkien pelien main-sivut ja käymään läpi muutkin tekstit. Toivon mukaan jaksamme tulevaisuudessa päivitellä myös uutta sisältöä muun muassa Skyward Swordista, Ocarina of Time 3D:stä ja Zeldan 25-vuotissynttäreistä.
Kommentit

 1. Hyvältä näyttää ainakin tähän mennessä!

  Pieniä viilailuja tulee vielä tehtyä vähän joka puolelle, mutta pääasiassa osaa peleistä lukuun ottamatta kaikki sivut on nyt siirretty uuteen ulkoasuun!

  Jonkin verran tyyliin sopivaa grafiikkaa puuttuu vielä (esim. Hae-painike), ja lähdekoodissa on vähän korjailtavaa, sillä se on päässyt kahden vuoden aikana menemään aika pahasti sekaisin. Myös valikon hover-kuvat on tarkoitus vaihtaa, ja pieniä asettelujuttuja vielä säädellä. Kyllä tämä tästä lähtee.

  Päivitys on tarkoitus saattaa aivan valmiiksi kaikessa rauhassa ilman turhaa hätäilyä. Tämän uutisen kommentteihin voi laittaa vinkkiä, jos huomaa jonkin olevan pielessä tai tyyliin sopimatonta.

  Osiris · 06.03.2011 15:23 · #

 2. Jahas, Tämäkin sivusto elossa taas. :) Laitoimpa suosikeihin.

  miksu · 06.03.2011 19:03 · #

 3. No, ainakin osittain elossa… Päivitykset saattavat tulla vähän laiskanlaisesti, mutta kyllä niitä toivottavasti tulee useammin kuin kahden vuoden välein :)

  Osiris · 06.03.2011 19:38 · #

 4. Sivusto on erittäin elossa. :)Uutiset pyritään uutisoimaan ensimmäisinä Suomessa (ainakin YO-kirjoitusten jälkeen :D) niin kuin ennenkin ja sisältöäkin pyritään tuottamaan aktiivisesti. Sisällöntuottajista nyt vain olisi huutava pula.

  Riby · 07.03.2011 21:53 · #

 5. Onnea vaan yritykseen Riby. Toistaiseksi tuo Royalassassin (mitäs ihmetä hän täällä tekee? Viimeksi kun tarkistin oli se kaveri joka pitää FinZeldan uutissivua ajan tasalla) on kyllä pysynyt enimmän aikaa Resetistä edellä

  Hence · 10.03.2011 15:43 · #

 6. Eihän Resetti kenenkään kanssa kilpaile uutisoinnissa, eikä Zelda.arkkukaan. Kuten Riby sanoi, uutiset PYRITÄÄN uutisoimaan ensimmäisinä Suomessa, mutta ei se sitä tarkoita, että se olisi elämäntehtävämme. Varsinkin nyt, kun Zelda.arkussa on ollut pidempi tauko, uutisia on tullut hieman viiveellä.

  Osiris · 11.03.2011 01:07 · #

 7. Uudistus näyttää kyllä todella hyvältä! Artsille erittäin kovat pisteet ulkoasusta, samoin Osselle työstämisestä. Looking good! Toivottavasti sisältöäkin jaksetaan tehdä sopivaan tahtiin.

  — Tube · 11.03.2011 06:04 · #

Kommentoi


  Viesti täytyy esikatsella ennen lähettämistä.