Great Sea Skyloft Hyrule FieldHUOM! Sivusto sisältää paljon merkitsemättömiä spoilereita! Pelien esittelysivut ja arvostelut ovat kuitenkin kohtuullisen spoiler-vapaita.


Zelda.arkku.net 2006-2012

Ylläpito

Zelda.arkku on palannut

14.07.2009 13:52 / Kirjoittanut: Riby /

Lukuisten positiivisten kommenttien innoittamana päätimme koettaa herättää Zelda.arkun jälleen henkiin. Sivusto koki pitkän horrostilan, kun suurimmalla osalla ylläpidosta muuttuivat kuviot uusien koulujen myötä. Nyt kun uuteen rytmiin on totuttu, löytyy taas aikaa myös Zelda.arkulle!

Ylläpitokaarti on myös kokenut muutoksen. Tällä hetkellä aktiivisesti sivuston parissa toimivat Kraidi, minä ja Osiris. Minulle, kuten ainakin myös Osirikselle, tämä kesä on aika kiireistä aikaa, joten tulen vaikuttamaan kesän ajan lähinnä uutisten muodossa. Mikäli sinulla riittää kiinnostusta liittyä joukkoomme, lähetä meille vapaamuotoinen hakemus ja ohessa pieni taidonnäyte palautelomakkeen kautta. Kaikenlaisia kykyjä tarvitaan.

Zelda.arkku tulee tulevien kuukausien aikana kokemaan enemmän tai vähemmän suuria muodonmuutoksia, joten pysykää kanavalla. Ehdotuksia otetaan vastaan Zelda.arkun palauteketjussa. Nyt sinulla on mahdollisuus vaikuttaa, millainen lempi-Zeldasivustosi tulee olemaan!
Kommentit

Kommentoi


  Viesti täytyy esikatsella ennen lähettämistä.