Great Sea Skyloft Hyrule FieldHUOM! Sivusto sisältää paljon merkitsemättömiä spoilereita! Pelien esittelysivut ja arvostelut ovat kuitenkin kohtuullisen spoiler-vapaita.


Zelda.arkku.net 2006-2012

Ylläpito

Wii U Direct 23.1.: Zelda U ja The Wind Waker HD

17.02.2013 21:40 / Kirjoittanut: Sam Hanks /

Nintendo Directin Zelda-osuus:

Useiden Zelda-pelien kehitystä ohjannut Eiji Aonuma kertoi, että kehittäjätiimi on ottanut tehtäväkseen palata sarjan juurille ja olennaisimpiin elementteihin, kuitenkin jatkaen Skyward Swordissa aloitettua kaavan uudistamista. Erityismaininnan tulevista uudistuksen kohteista saivat luolastojen pakotettu suoritusjärjestys ja yksinpelaaminen. Myös turhaa lineaarista etenemistä pyritään vähentämään.

“Zelda U:sta” ei vielä ole graafista näytettävää, ja sen julkaisemiseen on vielä hyvä tovi aikaa, mutta tämä ei tarkoita, että pelaajat jäisivät täksi aikaa kokonaan ilman Zeldaa. E3 2011 -pelitapahtumassa esitelty Zelda HD Experience -nimellä kulkenut teknologiademo oli vain yksi useista testeistä, joissa kokeiltiin erilaisia visuaalisia tyylejä Linkin ensimmäistä teräväpiirtoseikkailua varten. The Wind Wakerin cel shading -tyylillä toteutettu demo sai tiimin suut loksahtamaan ammolleen, sillä virtuaalimaailma heräsi eloon täysin uudella tavalla.

Tästä innostuneena Zelda-tiimi päätti varsinaista Zelda U:ta odotellessa tarjota pelaajille uusitun HD-version The Wind Wakerista. The Wind Waker HD on tehty alusta asti uudestaan päivitetyllä graafisella tyylillä, ja se tukee Miiverseä sekä GamePadin näytöllä pelaamista.

Peli julkaistaan Wii U:lle syksyllä 2013.

TWWHD TWWHD TWWHD TWWHD TWWHD TWWHD TWWHD TWWHD TWWHD
Kommentit

  1. Vau. Wind Waker on ehdoton suosikkini ja tämä HD-versio on täydellinen syy hommata Wii U ennen kokonaan uutta Zeldaa. Kiitos Nintendo!!

    Norika · 22.02.2013 02:33 · #

  2. Ostoon, TWW jäi kokonaan kokematta aikoinaan, sillä päätinkin ostaa PlayStation 2:n GameCuben sijaan.

    — Hottus · 24.02.2013 03:58 · #

Kommentoi


  Viesti täytyy esikatsella ennen lähettämistä.