Great Sea Skyloft Hyrule FieldHUOM! Sivusto sisältää paljon merkitsemättömiä spoilereita! Pelien esittelysivut ja arvostelut ovat kuitenkin kohtuullisen spoiler-vapaita.


Zelda.arkku.net 2006-2012

Ylläpito


The Wind Waker :: Hahmot

Link


The Wind Wakerissa Link on harmiton pikkupoika, joka elää pienellä ja rauhallisella Outset Islandilla. Link on juuri saavuttanut sen iän, jossa nuoret pojat puetaan saaren perinteiden mukaan legendaarisen Ajan Sankarin vaatteisiin. Kun Linkin sisko Aryll kidnapataan, niin Linkin täytyy itse nousta sankariksi ja lähteä pelastamaan siskonsa, ja loppujen lopuksi Linkistä nousee jopa legendaarisen Ajan Sankarin veroinen sankari.

Aryll


Aryll on Linkin pikkusisko, joka elää Linkin ja heidän isoäitinsä kanssa Outset Islandilla. Aryll pitää Linkistä todella paljon ja kunnioittaa häntä syvästi. Pelin alussa Aryll kidnapataan Outset Islandilta ja viedään Forsaken Fortressiin.

Linkin isoäiti


Linkin ja Aryllin isoäiti on herttainen ja ystävällinen vanhus, joka huolehtii hyvin lapsista ja tekee hyvää soppaa.

Tetra


Tetra on Linkille naljaileva rennonoloinen merirosvokapteeni. Hänen äitinsä kuoli muutama vuosi ennen The Wind Wakerin tapahtumia ja hänet jätettiin johtamaan merirosvojoukkoa, joka pelissä esiintyy. Tetrasta on suurta apua Linkille tämän yrittäessä pelastaa siskoaan.

Pelin edetessä Tetra paljastuu prinsessa Zeldaksi, Hyrulen kuninkaallisen perheen viimeiseksi perijättäreksi. Tetra ei kuitenkaan tiennyt olevansa Zelda, eikä tiennyt mitään Master Swordista, eikä tiennyt kantaneensa mukana Triforcen viisauden palaa kaulakorunaan.

Merirosvot


Tältä Tetran johdattamalta merirosvoporukalta ei yhteishenkeä ja ominaisuuksia puutu. Heidän tavoitteenaan on löytää legendaarinen aarre meren pohjasta, ja piraatit luottavat Tetran pystyvän johdattamaan heidät löytämään sen.

The King of Red Lions


The King of Red Lions on Linkin elävä purjevene, joka neuvoo ja auttaa tämän seikkailussa etenemistä. Kun Ganondorf nakkasi Linkin mereen Forsaken Fortressista, The King of Red Lions toi hänet turvaan Windfall Islandille.

Myöhemmin pelissä paljastuu purjeveneen olevan Hyrulen kuninkaan meren alta ohjaama, ja nimi selittyy sillä, että Hyrulen tunnus on punainen leijona.

The King of Hyrule


King Daphnes Nohansen Hyrule III oli alkuperäisen Hyrulen viimeinen kuningas ja yksi voimakkaimmista ja kunnioitetuimmista kuninkaista mitä Hyrulella on koskaan ollut.

Ganondorf


Sama Ganon, jonka Hero of Time sulki Sacred Realmiin, on päässyt vapaaksi ja havittelee jälleen maailmanherruutta. Päästyään vapaaksi Ganondorf teki Forsaken Fortressista päämajansa ja pitää itsessään Triforcen voiman palasta, jonka avulla hän on tappavan vaarallinen.

Jabun


Jabun on meren jumala ja yksi maailman viisaimmista. Hän puhuu vanhaa Hyrulen kieltä, jota pelaaja ei ymmärrä ensimmäisellä peluukerralla, vaan vasta toisella läpipeluulla.

Valoo


Valoo on Dragon Roost Islandin huipulla, rito-rotuisia saaren asukkaita suojeleva taivaan jumala. Valoo puhuu Jabunin tapaan vanhaa Hyrulen kieltä, jota pelaaja ei ensin ymmärrä.

The Great Deku Tree


The Great Deku Tree on hyvin viisas korokeja suojeleva maan jumala, joka puhuu sekä vanhaa Hyrulen että nykyaikaista kieltä. Hän tietää hyvin paljon Hyrulen legendoista ja jotkut sanovat hänen olevan Ocarina of Timessä näkynyt pieni Deku Tree.

Laruto


Laruto on zora-rodun prinsessa ja Sage of Earth. Hän on saanut nimensä zora-prinsessa Ruton mukaan, joka oli Sage of Water. Ganondorf kuitenkin varasti hänen sielunsa, ja jäljelle jäi vain Laruton henki. Henki opettaa Linkille Earth God’s Lyricin, jotta tämä voisi opettaa sen Laruton seuraajalle, Medlille.

Medli


Medli on nuori rito-tyttä, joka asuu Dragon Roost -saarella. Medli on rohkea, josta kertoo muun muassa se, kun hän meni Valoon luo luolastoon yrittäen rauhoitella tätä. Medli kantaa mukanaan vanhaa harppua, jonka hän uskoo tuovan onnea, mutta joka paljastuukin Laruton vanhaksi harpuksi, joka tarkoittaa Medlin olevan Laruton perillinen ja uusi Sage of Earth.

Fado


Fado on muinainen kokiri ja Sage of Wind, joka koki saman kohtalon mitä Laruto Ganondorfin varastaessa hänen sielunsa. Fado opettaa seuraajalleen, Makarille Wind God’s Arian, jotta Master Swordin voimat saataisiin palautettua.

Makar


Nuori Korok, joka asuu Forest Heavenissa ja joka vahingossa putosi Forbidden Woodsiin, jonne Deku Tree lähetti Linkin häntä etsimään. Makar on Fadon perillinen ja hän herääkin pelin aikana uutena Sage of Windinä soittaen Fadon vanhaa viulua.

Quill


Quill on rito-postimies, joka auttaa Linkiä monta kertaa pelin aikana kuten kertoessaan Jabunin tarinan tai vakuuttaessaan piraatit auttamaan Linkiä.

Orca


Orca asuu veljensä Sturgenin kanssa Outset Islandilla ja on hyvin taitava miekkailemaan ja osaa useita taistelutekniikoita. Orca opettaa Linkiä useaan otteeseen pelin aikana.

Tingle ja muut “keijut”


Tingle on erittäin ahne mies, joka luulee olevansa keiju ja joka osaa tulkita karttoja erittäin hyvin, josta hän sitten perii törkeitä summia. Tingle johtaa jengiä, johon kuuluu myös Ankle, Knuckles ja David Jr.

Zephos


Zephos on tuulten jumala, jonka Link tapaa ensi kertaa Dragon Roost Islandilla soitettuaan kivipatsaassa olleen sävelmän. Zephos opettaa Linkille tavan kontrolloida tuulia ja sanoo hänen olevan uusi Wind Waker.

Cyclos


Cyclos on Zephoksen veli ja pyörremyrskyjen jumala. Pelin alussa hänet löytää usein raivostuneena merellä johtuen hänen rikkoutuneesta muistomerkistään Dragon Roost Islandilla ja hänen ympärillään pyörivä pyörremyrsky heittää Linkin veneineen eri puolelle merta mikäli Link menee liian lähelle. Kun Link “voittaa” Cyclosin jousipyssyä hyväksi käyttäen, nähdään Cyclosin lempeämpi puoli, jonka jälkeen pelaaja voi warpata minne puolelle merta tahansa Cyclosin pyörremyrskyn avulla.

Merman


Merman on ystävällinen kala, joka täydentää Linkin merikorttia. Mermaneita löytyy joka puolelta merta ja he sanovat olevansa toistensa serkkuja, vaikka näyttävät toisiltaan ja puhuvatkin kuin olisivat sama henkilö.