Great Sea Skyloft Hyrule FieldHUOM! Sivusto sisältää paljon merkitsemättömiä spoilereita! Pelien esittelysivut ja arvostelut ovat kuitenkin kohtuullisen spoiler-vapaita.


Zelda.arkku.net 2006-2012

Ylläpito


Skyward Sword :: Juoni

Skyward Sword sijoittuu Zeldojen aikajanassa ennen Ocarina of Timeä, mikä tekee siitä mahdollisesti ensimmäisen Zeldan tarinallisesti.

Tarina alkaa Skyloftissa, korkealla taivaissa sijaitsevassa alueessa, jonne jumalatar lähetti ihmiset turvaan maankamaran pahuudelta. Link ja Zelda sekä muut nuoret, kuten Groose kavereineen, käyvät koulua samassa oppilaitoksessa ja samalla koittaa Linkin aika osallistua Ritariakatemian lopputestiin, Loftwing-lintukisaan, muiden oppitovereidensa kanssa. Voiton saavutettuaan hän saa Zeldalta erityisen lahjan, jonka jälkeen kaksikko, jolla on selvästi hieman romanttista kipinää välillään, lähtee lentotreffeille Loftwingeillään. Kesken matkan suuri tornado ilmestyy kuin tyhjästä ja nappaa Zeldan. Ritariakatemian rehtori ja Zeldan isä Gaepora antaa Linkille tehtäväksi etsiä rakkaan tyttärensä ja tuoda hänet vahingoittumattomana takaisin. Link saa tutun tunikansa, joka osoittaa hänen olevan aito skyloftilainen ritari, ja myös Goddess Swordin, jonka mysteerinen henki, Fi, auttaa Linkiä matkallaan.

Link matkustaa taivaiden ja maan välillä Zeldaa etsien. Juuri löytäessään Zeldan Skyview-temppelissä, hänen eteensä asettuu Ghirahim, maankamaran valtias ja Demonilordi. Hän ja hänen demoniklaaninsa haluavat Zeldan vielä tuntemattomista syistä. Goddess Swordin avulla Link päihittää varomattoman Ghirahimin, joka onnistuu pakenemaan paikalta. Link jatkaa seikkailuaan ja tehtäväänsä löytää Zelda ennen Ghirahimiä ja hänen joukkojaan…