Great Sea Skyloft Hyrule FieldHUOM! Sivusto sisältää paljon merkitsemättömiä spoilereita! Pelien esittelysivut ja arvostelut ovat kuitenkin kohtuullisen spoiler-vapaita.


Zelda.arkku.net 2006-2012

Ylläpito


Skyward Sword :: Hahmot

Link

Link toimii jälleen kerran pelin päähenkilönä, tosin nyt vanhempana kuin koskaan. Tällä kertaa asuinpaikkana on kuitenkin Hyrulen sijaan taivaalla sijaitseva Skyloft, jossa Link on paikallisen Ritariakatemian oppilaana. Laiskan luonteensa vuoksi häneltä ei pahemmin odoteta mitään, mutta johan muuttuu ääni kellossa, kun Link voittaa Wing-seremonian ja valmistuu todelliseksi ritariksi. Tapahtumien outo kulku pakottaa hänet ryhdistäytymään yhä enemmän ja syöksymään kohti tuntematonta, kun lapsuudenystävä Zelda kaapataan pilvien alapuolella sijaitsevaan maailmaan…

Zelda

Zelda on Skyloftin kenties ihastuttavin nuori neitonen ja Linkin hyvä ystävä. Hänet valitaan esittämään jumalattaren roolia Wing-seremoniassa, ja hänen on myös määrä palkita kisassa parhaiten menestynyt. Linkin napattua voiton kotiin kaverukset lähtevät pienelle lennolle Loftwing-linnuillaan, jonka aikana pilvien alla sijaitsevan maailman pahat voimat kaappaavat Zeldan…

Fi

Fi on Goddess Swordin mysteerinen olento. Jumalatar loi hänet opastamaan valittua sankaria pahuuden kukistamisessa.

Ghirahim

Ghirahim on pilvien alla sijaitsevan maailman valtias ja Demonilordi. Kauan sitten hän ja muut hänen demoniklaanilaisensa yrittivät saada absoluuttista voimaa omakseen, mutta yritys epäonnistui, kun jumalatar vangitsi demonien johtajan syvälle maan uumeniin. Nyt Ghirahim yrittää vapauttaa vanhan mestarinsa vankilasta ja etsii Zeldaa, koska uskoo tämän olevan välttämätön apuväline vankilapaossa.

Groose

Groose on Skyloftin ällöttävin ja ylimielisin kaveri, joka on erittäin suuresti ihastunut Zeldaan. Tämän vuoksi hän näkee Linkin, jolla on erittäin herttainen suhde Zeldaan, pahimpana vihollisenaan ja yrittää jatkuvasti huijata näyttääkseen paremmalta jätkältä muiden, erityisesti ihastuksensa, silmissä.

Gaepora

Gaepora on hyvin viisas Skyloftilainen ja Ritariakatemian rehtori. Hänet tunnetaan Skyloftin perimätiedon sanansaattajana ja hän on myös yksi harvoista valituista, jotka tietävät Goddess Swordista ja pilvien alla sijaitsevasta maailmasta. Zeldan isänä Gaepora ryhtyy heti toimeen tämän kadotessa ja lähettääkin Linkin etsimään rakasta tytärtään.

Gaeporan olemus vaikuttaa monin tavoin samanlaiselta kuin Ocarina of Timen opaspöllö, Kaepora Gaebora, ja Light Templen sage, Rauru. Lieneekö mahdollista, että Gaepora on näiden kahden muinainen ilmentymä?

Sheikah

Tämä mysteerinen Sheikah-heimoon kuuluva hahmo pelastaa Zeldan pimeyden voimilta ja jatkaa tämän auttamista salaisessa tehtävässään.