Great Sea Skyloft Hyrule FieldHUOM! Sivusto sisältää paljon merkitsemättömiä spoilereita! Pelien esittelysivut ja arvostelut ovat kuitenkin kohtuullisen spoiler-vapaita.


Zelda.arkku.net 2006-2012

Ylläpito

Ocarina of Time 3D sisältää myös Master Questin

05.03.2011 20:01 / Kirjoittanut: Osiris /

Nintendo julkaisee uudelle käsikonsolilleen, Nintendo 3DS:lle, uuden version Nintendo 64:n klassisesta The Legend of Zelda -pelistä, Ocarina of Timesta. Viimeisimpien tietojen mukaan Ocarina of Time saa pienen grafiikkojen pintaviilailun ja 3D-efektin lisäksi seurakseen Ocarina of Time: Master Quest -pelin.

Master Quest julkaistiin alunperin Japanissa Nintendo 64DD -lisälaitteelle, joka jäi elinkaareltaan hyvin lyhytikäiseksi. Myöhemmin se oli saatavilla emuloituna Nintendo GameCubelle julkaistun Zelda-pelikokoelman mukana. Master Quest on kuin toinen versio Ocarina of Timesta – se sisältää saman pääjuonen, mutta uudet, vaikeammat luolastot.

“The Legend of Zelda: Ocarina of Time 3D ei sisällä pelkästään The Legend of Zeldaa [sic] vaan myös Master Questin, joten se on tavallaan kaksi peliä yhdessä”, sanoi Nintendon edustaja Conservative New Medialle GDC-messuilla.

Allaolevassa videossa Conservative New Median toimittaja pelaa Ocarina of Time 3D:tä. 3D-kuvaa ei voi välittää kameran kautta, joten meidän silmiimme peli näyttää valitettavan lattealta. Ocarina of Time 3D:n odotetaan saapuvan kauppoihin kesällä 2011.

Lähde: Conservative New Median video
Kommentit

Kommentoi


  Viesti täytyy esikatsella ennen lähettämistä.