Great Sea Skyloft Hyrule FieldHUOM! Sivusto sisältää paljon merkitsemättömiä spoilereita! Pelien esittelysivut ja arvostelut ovat kuitenkin kohtuullisen spoiler-vapaita.


Zelda.arkku.net 2006-2012

Ylläpito

Monster Hunter 4:ssä voi pelata Linkillä!

08.09.2013 16:20 / Kirjoittanut: Sam Hanks /

Tänään japanilaisille suunnatussa Nintendo Directissä esiteltiin Monster Hunter -sarjan neljättä osaa 3DS:lle. Esittelyn alla oli pääasiassa pelin moninpeli, mutta myös todellisia yllätyksiä saatiin mukaan; pelaaja voi pukea päähahmolleen Linkin tutut vihreät vaatteet! Myös Zelda-sarjan ikoniset Master sword ja Hylian shield, sekä Skyward Swordissa nähty Sacred Bow liittyvät hirviönmetsästysarsenaaliin.

Zelda ei ole ainoa Nintendon sarja, joka esiintyy Monster Hunter 4:ssä. Nimittäin aiemminkin sarjassa tavatuille kissa-apureille saa nyt puettua Super Mario -veljesten vaatteet. Nähtäväksi jää, että löytyykö pelistä vielä enemmän Nintendo-sarjojen cameo-esiintymisiä.

Monster Hunter 4 julkaistaan Japanissa ensi viikon lauantaina, eli 14.9.. Vielä ei tiedetä, pääsevätkö myös länsimaalaiset metsästämään hirviöitä sarjan tuoreimmassa osassa.

Lähde: Nintendo Direct 8.9.2013
Kommentit

  1. Tuohan on oikeasti aika siistiä! Monster Hunttereiden kaltaisia maisemia kaivattaisiin lisää Zeldoihin :)

    — Hottus · 08.09.2013 19:32 · #

Kommentoi


  Viesti täytyy esikatsella ennen lähettämistä.