Great Sea Skyloft Hyrule FieldHUOM! Sivusto sisältää paljon merkitsemättömiä spoilereita! Pelien esittelysivut ja arvostelut ovat kuitenkin kohtuullisen spoiler-vapaita.


Zelda.arkku.net 2006-2012

Ylläpito

Linkkivinkki: ZREO - Zelda-musiikkia orkestroituna

14.03.2011 14:50 / Kirjoittanut: Tube /

The Legend of Zelda -pelisarjaa ylistetään monesta asiasta. Eräs monista asioista, jossa Zelda-sarja on pelisarjojen kirkkain helmi, on sen musiikit. The Legend of Zelda -pelit ovat täynnä suunnattoman kauniita Koji Kondon sävellyksiä, jotka usein pysäyttävät kesken pelaamisen vain kuuntelemaan niitä pelissä etenemisen sijaan.

Aikojen saatossa kehnommilla välineillä, kuten midillä, tehdyt kappaleet ovat vain auttamatta vanhentuneet, eikä peleissä esiintyvät versiot ota kaikkea irti, mitä sävellyksistä irti lähtisi. Kauniit sävellykset melkein kuin huutavat midi-laatua parempia soittimia.

Apuun on tullut jo useita vuosia sitten ZREO, Zelda Reorchestrated, mutta se on aiemmin jostain syystä aiemmin jäänyt vailla huomiota täällä Zelda.arkussa. ZREOssa monet Zeldojen kauneimmista biiseistä on soitettu laadukkailla syntesisaattoreilla. Esimerkiksi Ocarina of Timen Gerudo Valleyn kappale soitettuna aidonkuuloisella kitaralla ja puhaltimilla kuulostaa mahtavalta.

Nyt ZREOlta on tulossa kaksi ja puolituntinen Twilight Princess -sinfonia, jossa käytetään täysikokoista kuoroa. Vaikka kuoron kustannuksiin tarvittavat 18 000 $ saatiin jo kokoon, voit lahjoittaa Kickstarter-sivustolla vielä viiden päivän verran jokusen dollarin, jos haluat olla mukana projektissa.

Kauniita Zelda-biisejä pääset kuuntelemaan tämän linkin takaa.
Kommentit

  1. Sivusto oli näemmä juuri ikävästi uutisen julkaisun jälkeen matalana, mutta nyt toimii taas.

    Ihania biisejä <3

    — Tube · 14.03.2011 23:19 · #

  2. ZREO <3
    Twilight Symphonyn tukemista en voinut jättää väliin, jotenka tuli kannettua oma osuus kekoon. =)

    — Nuutti · 16.03.2011 18:45 · #

Kommentoi


  Viesti täytyy esikatsella ennen lähettämistä.