Great Sea Skyloft Hyrule FieldHUOM! Sivusto sisältää paljon merkitsemättömiä spoilereita! Pelien esittelysivut ja arvostelut ovat kuitenkin kohtuullisen spoiler-vapaita.


Zelda.arkku.net 2006-2012

Ylläpito

Ei enää spekulointia - IGN julkaisi uuden Zeldan juonen

10.11.2009 09:04 / Kirjoittanut: Riby /

IGN:n julkaisemassa preview-artikkelissa paljastetaan paljon ja vielä lisää DS:lle loppuvuodesta julkaistavan tulevan Zeldan, Spirit Tracksin juonenkäänteistä. Mikäli et jaksa lukea koko artikkelia, voit lukea muikeimmat paljastukset suoraan Zelda.arkusta:


Näytä juonipaljastukset

– Hyrule, jossa seikkaillaan, on uusi Hyrule, joka löytyi PH:n lopussa.
– PH:n ja ST:n välisenä aikana Hyrulessa vallitsi sota salaperäistä Demon Kingiä vastaan. Demon Kingiä ei onnistuttu tuhoamaan, mutta hänet saatiin vangittua maan alle.
– Demon King on kahlittu kahlein Hyrulen neljään nurkkaan – näistä kahleita keksittiin ajanmittaan alkaa käyttämään rautatien raiteina.
– Linkin vaatteet eivät enää ole uniikit, sillä ilmeisesti kaikki Hyrulen sotilaat pukeutuvat Kokirien vaattein.
– Ensimmäisen “tehtävän” jälkeen Zelda kaapataan, mutta fiksuna tyttönä hän karkaa ruumiistaan kaappauksen yhteydessä. Kaappaus kuitenkin tapahtui sellaisella ryminällä, että Zelda kuoli samalla.
– Pelin päämääränä on saada Zelda takaisin ruumiiseensa. Pahikset taas sen sijaan yrittävät herättää Demon Kingin henkiin Zeldan ruumiin avulla.

Lähde: Zeldainformer
Kommentit

  1. Kipeänä ja väsyneenä luulin aluksi, että nyt olisi kyse siitä Wiin uudesta Zeldasta. :D

    No kuitenkin. Mielenkiintoiselta vaikuttaa, pakko-ostos.

    Kraidi · 10.11.2009 10:38 · #

Kommentoi


  Viesti täytyy esikatsella ennen lähettämistä.