Great Sea Skyloft Hyrule FieldHUOM! Sivusto sisältää paljon merkitsemättömiä spoilereita! Pelien esittelysivut ja arvostelut ovat kuitenkin kohtuullisen spoiler-vapaita.


Zelda.arkku.net 2006-2012

Ylläpito

3DS XL:stä erikoisversio A Link Between Worldsin kunniaksi

15.10.2013 21:40 / Kirjoittanut: Osiris /

Nintendo on ilmoittanut julkaisevansa Euroopassa Nintendo 3DS XL -konsolista Zelda-kuvioidun erikoisversion A Link Between Worldsin julkaisun kunniaksi samana päivänä, 22. marraskuuta. Konsoli mukailee pelin teemaa, sillä konsolin yläosassa on kullanvärinen Triforce-symboli ja alaosassa sen ylösalainen musta vastakappale Lorulesta.

Konsolin mukana tulee digitaalinen latauskoodi A Link Between Worldsiin. Zelda-teemaiset konsolit ovat muodostuneet jo jonkinlaiseksi perinteeksi, viimeisimpinä esimerkkeinä The Wind Waker HD -kuvioitu Wii U ja Ocarina of Time 3D -kuvioitu 3DS

Myös aiemmin Japanin yksinoikeudeksi jäänyt Year of Luigi -kuvioitu 3DS XL tulee saataville eurooppalaisille. Konsoli on 1. marraskuuta alkaen tilattavissa Nintendon verkkokaupasta.

Nintendo of Europe on myös paljastanut, että A Link Between Worldsin kansikuva mukailee aiemmin julkistettua Amerikan-version kansikuvaa. Kannet ovat käännettävät, ja toiselta puolelta kansikuva löytyy täysissä väreissä, kuten käsikonsoli-Zeldojen euroversioissa yleensä.

Lähteet: Nintendo UK Store ja My Nintendo News

3DS 3DS 3DS
Kommentit

  1. voi pojat, nyt meni 3DS GameStoppiin vaihtoon. Tuo on PAKKO saada!

    — Hottus · 16.10.2013 11:24 · #

Kommentoi


  Viesti täytyy esikatsella ennen lähettämistä.