Great Sea Skyloft Hyrule FieldHUOM! Sivusto sisältää paljon merkitsemättömiä spoilereita! Pelien esittelysivut ja arvostelut ovat kuitenkin kohtuullisen spoiler-vapaita.


Zelda.arkku.net 2006-2012

Ylläpito

Vertailukuvia: Ocarina of Time vs. Ocarina of Time 3D

08.03.2011 21:44 / Kirjoittanut: Osiris /

Uusimmat kuvat Ocarina of Time 3D:stä on nyt otettu vertailuun alkuperäisen Ocarina of Timen vastaavien kohtausten kanssa. Kuvissa vasemmalle on alkuperäinen, oikealla 3D-versio.

Kuten kuvista näkyy, Nintendo on selvästi parannellut Ocarina of Timen tekstuureja kaikin puolin. Etenkin alunperin esirenderöidyt alueet, kuten basaari, näyttävät loistavilta uusioversiossa. Kuvat löytyvät nyt myös OoT 3D:n omalta sivulta.

Samalla lienee sopiva mainita, että Zelda.arkku siirtyy vähitellen käyttämään kuvien ja uutisspoilereiden esittämisessä Highslide JS -skriptiä. Syynä muutokseen on aiempi vaikea järjestelmä, jossa pikkukuvan klikkaaminen heitti käyttäjän uudelle sivulle, josta sitten piti palata takaisin.

Uudella järjestelmällä kuvien katselu helpottuu huomattavasti! Mikäli käyttäjä on estänyt selaimestaan JavaScriptin käytön, kuvalinkit aukeavat vanhaan tapaan uudelle sivulle. Päivittelemme pelien Kuvat-sivuille uutta järjestelmää vähitellen.

Kiitokset Garolle Resettiin uutisvinkistä.
Lähde: Nintendo Everything
Kommentit

  1. Kyllähän noista selvästi näkee, että grafiikoista on tehty huomattavasti selkeämpiä ja ennen kaikkea kirkkaampia. Kuitenkin häiritsee se, että esim. Stalfosten kilvet ovat vieläkin aika alkeellisen näköisiä… Mutta kyllähän sen ymmärtää, että vaikka päivitystä tehdään, Nintendo haluaa pysyä lähdemateriaalille uskollisena.

    Osiris · 09.03.2011 08:00 · #

  2. Todella kivan näköinen tuo uusi versio! En ollut ennen huomannutkaan, että ovat laittaneet myös hahmomalleja uusiksi. Linkin uusi hieman yksityiskohtainen hahmomalli on kiva uudistus. Muutenkin peli vaikuttaa paljon yksityiskohtaisemmalta ja rikkaammalta (kts. kuva bazaarista). Pistää harmittamaan, että Nintendo ei käsittele tällä tavalla pelijulkaisuja Virtual Consoleen, vaan julkaisee päivitykset käsikonsoleille ja kynii niistä todella paljon kovemman hinnan. Noh, jos 3DS:n ostan, niin pakkohan tämä on ostaa, vaikka vähän tyyriimpi olisikin.

    — Tube · 11.03.2011 06:00 · #

Kommentoi


  Viesti täytyy esikatsella ennen lähettämistä.