Great Sea Skyloft Hyrule FieldHUOM! Sivusto sisältää paljon merkitsemättömiä spoilereita! Pelien esittelysivut ja arvostelut ovat kuitenkin kohtuullisen spoiler-vapaita.


Zelda.arkku.net 2006-2012

Ylläpito

Vastauksia käyttäjäpalautteisiin

13.11.2010 23:03 / Kirjoittanut: Osiris /

Zeldan sisko kirjoittaa: “Windwakerin “Hahmoissa” on nimivirhe. Outset Islandin miekkamies on Orca, ei “Ocra”. Virhe häiritsee minua, olkaa hyvä ja korjatkaa tämä virhe.”

Zeldan sisko kirjoittaa myös “Voi hyvänen aika! Niin iso virhe kuin nimi väärin. Wind Wakerin Hahmoissa on nimi väärin. Outset Islandin miekkamies on “Orca”, ei “Ocra”. Lisäksi olisi suotavaa että hahmoista olisi suurempi osa esillä!”

Vastaus: Hei, Zeldan sisko. Pahoittelen sekä pitkää vastaus- ja korjausviivettä että kirjoitusvirhettä. Niitä sattuu joskus. Valitettavasti tällä hetkellä Zelda.arkku on hyvin inaktiivisessa tilassa ylläpidon vähäisen kiinnostuksen ja ajan vuoksi, mutta mikäli sinulta innostusta löytyy, tervetuloa joukkoomme! Otamme mielellämme mukaan uusia uutisoijia, arvostelijoita ja muita sisällöntekijöitä.

Helpoiten pääset mukaan joko lähettämällä sähköpostia minulla ( osiris [at] resetti.net) tai rekisteröitymällä Resetti.net-keskustelupalstallemme ja lähettämällä yksityisviestiä minulle (Osiris).

Red Link kirjoittaa: “Makeet sivut hei! Tää mun Zelda-fanittaminen alko siit kun mä oisin halunnu WII-pelin synttärilahjaks, ja mä sain Twilight Princessin! Musta sen kansi näytti tylsältä mut ku olin vähän aikaa pelannu nii totesin et on tää kuitenki iha kiva peli! Onko kellään muuten hajuakaan mitä pitää tehdä Palace of Twilightissä, kun on saanut hohtavan miekan? Ja nyt kun oon fanittanut Zeldaa viimeiset puoli vuotta niin silmäni silmäni osuivat Four Swordeihin… Ja meillä päin sataa lunta juu…”

Vastaus: Hei, Red Link! Mukava kuulla, että Zelda-sarja on saanut uusia faneja suomesta! Kiitos palautteestasi. Mitä Twilight Princessissä etenemiseen tulee, suomenkielinen TP-opas sisarsivustollamme Zapperissa auttanee.
Kommentit

  1. Jos saan sanoa tää on yks parhaista zelda-sivuista. Ja fanitus alkoi siitä kun ensin sain Phantom hourglassin DS:lle joka oli ihan kiva, mutta kun sain kokea Twilight Prinsessin…“Täydellistä”.Ja nyt Four Swordit rulaa, Ja koko ajan kiinnyn enemmän Zelda-sarjaan. :)

    — Blue Link · 21.12.2010 11:06 · #

  2. Älkää välittäkö tuosta aikaisemmasta kommentista se oli täysin vahinko. Ihan tosi.

    — Blue Link · 21.12.2010 11:23 · #

Kommentoi


  Viesti täytyy esikatsella ennen lähettämistä.