Great Sea Skyloft Hyrule FieldHUOM! Sivusto sisältää paljon merkitsemättömiä spoilereita! Pelien esittelysivut ja arvostelut ovat kuitenkin kohtuullisen spoiler-vapaita.


Zelda.arkku.net 2006-2012

Ylläpito

Uusia tietoja Skyward Swordin juonesta ja gameplaysta (päivitetty)

28.09.2011 16:07 / Kirjoittanut: Osiris /

Nintendo Power -lehti on julkaissut uusimmassa numerossaan paljon paljastuksia marraskuussa julkaistavan Wiin Skyward Sword -Zeldan juonesta ja peliominaisuuksista. Herkkien ja spoilereita karttavien silmien suojelemiseksi paljastukset on piilotettu alla olevien linkkien taakse.

▪ Juonipaljastukset

■ Uusimmissa trailereissa esiintynyt Ghirahim-vihollinen pyrkii herättämään mestarinsa henkiin, eli hän ei välttämättä ole pelin päävihollinen (vrt. Zant Twilight Princessissä, Chancellor Cole Spirit Tracksissa ja Agahnim A Link to the Pastissa).
■ Linkin käymän Ritariakatemian (Knight Academy) rehtorin nimi on Gaepora, ja hän on Zeldan isä.
■ Gaepora nauraa pöllömäisesti, “Hoo, hoo, hoo”.
■ Zelda ja Link ovat varsin läheisiä – Zelda muun muassa esittelee Linkille juhlamekkoaan pelin alussa.
■ Kun Zelda huomaa Linkin laiskottelevan lentokoulutuksen suhteen, hän työntää Linkin alas Skyloftin reunalta.
■ Lentokilpailun jälkeisillä “treffeillä” Zelda yrittää kertoa Linkille jotain, mitä hän on halunnut kertoa jo pitkään, mutta tornado keskeyttää hänet.
■ Link näkee enteitä mustasta olennosta, joka vie Zeldan.
■ Linnut, joita kutsutaan Loftwingeiksi, pelastavat Linkin edellä mainitun tornadon hyökkäyksen aikana.
□ Phi onkin nimeltään Fi
□ Fi ilmestyy Skyloftiin hyökkäyksen jälkeen, ja Link jahtaa häntä ympäri Skyloftia Jumalattaren patsaan (Goddess Statue) luokse.
□ Jumalatar loi Fin opastamaan Linkiä.
■ Ocarina of Time 3D:stä tutut Sheikah-kivet ovat myös Skyward Swordissa vihjejärjestelmänä.
■ Eldin Volcanon luolasto ei ole tulitemppeli vaan maatemppeli.
■ Linkin koulutovereiden nimet ovat Groose, Cawlin ja Stricth. Punahiuksinen Groose on ihastunut Zeldaan.
■ Muita hahmoja ovat Pipit, viimeisen vuoden opiskelija ja lintuasiantuntija, sekä Fledge, mukava mutta hieman nössö kaveri.
■ Linkin miekkaan viitataan Goddess Swordina, eikä enää Skyward Swordina. Link saa Goddess Swordin ennen vihreää tunikaansa.
■ Maatemppelin pomon koko nimi on “Pyroclastic Fiend SPALDERA

▪ Gameplay-paljastukset

■ Päivän ja yön vaihtuminen ei tapahdu reaaliajassa. Linkin täytyy mennä sänkyyn nukkumaan ja valita herääkö yöllä vai päivällä.
■ Hirviöitä ilmestyy öisin. Kissoista tulee yöllä aggressiivisia. Kissat ovat ilmeisesti kummallisimpia vihollisia, mitä vastaan tulee.
□ Käyttöliittymälle voi valita kolme asetusta: standard, light tai pro. Standard-asetus näyttää koko ohjaimen ja näppäinasettelun ruudulla (E3 2010 -traileri/-demo), light näyttää vain painikkeet (E3 2011 -traileri/-demo) ja pro ei lähes mitään.
Pelin voi tallentaa ainoastaan lintupatsailla. Niitä on joka puolella, mukaan lukien luolastojen keskellä ja juuri ennen pomon huonetta. Taivaalta voi laskeutua minkä tahansa aktivoidun patsaan luokse.
■ Melkein kaiken ympäristön kanssa voi olla vuorovaikutuksessa.
■ Miekkasäde on nimeltään Skyward Strike.
□ Aarrekuutiot, joita Game Informerin videoissa nähtiin, ovat nimeltään “Goddess Cubeja”.
Skyloftin sanotaan olevan valtava. Sieltä löytyy asuinalueet sekä trailereissa jo näkynyt basaari ja keskusaukio, jolla sijaitsee Jumalattaren patsas (Goddess Statue). Skyloftista löytyy myös kylpylä ja wc. Basaarista löytyy ennustaja, joka on näkynyt jo joissain videoissa, sekä juomakauppa ja paikka, jossa voi säilyttää tavaroita, jotka eivät mahdu Linkin mukaan.

Päivitys: Tarkennuksia ja uutta tietoa lisätty. Päivitetyt/uudet kohdat on merkitty tyhjällä neliöllä, vanhat mustatulla.

Lähteet: Nintendo Power -lehti (Nintendo Everythingin ja Zelda Informerin kautta)
Kommentit

 1. SPOILERVAROITUS!

  MUHAHAHAA!! Kuulostaa jännältä! Kissoista tulee öisin aggressiivisia? Enää ei lopu päivä tai yö kesken? Ghirahim ei luultavasti pääpahis? Hirviöitä liikkeellä öisin? (Eikö niitä ole päivälläkin? Saadaan siis varmaan KOVEMPIA monstereita pimeän tultua.) Ja juoni? EIHÄN TÄSSÄ HEMMETTI VIE PYSY ENÄÄ NAHOISSAAN!!! Vielä about 50 päivää jäljellä!

  — Rosyan · 28.09.2011 12:55 · #

 2. Siis hetkinen! Kaikki tavaratko ei mahdu Linkin mukaan? Mitä tapahtui sankarin pohjattomille taskuille?!

  — Rosyan · 29.09.2011 08:18 · #

 3. Tätä ollaan odotettu jo pitkään, mutta kyllä se kohta tulee. Toivottavasti Skyloft on todella niin suuri kuin ajattelen, sillä sinne mahtuisi kymmeniä sivutehtäviä ja pikkusälää. Jännittää hemmetisti!!

  Argorok · 21.10.2011 15:30 · #

Kommentoi


  Viesti täytyy esikatsella ennen lähettämistä.