Great Sea Skyloft Hyrule FieldHUOM! Sivusto sisältää paljon merkitsemättömiä spoilereita! Pelien esittelysivut ja arvostelut ovat kuitenkin kohtuullisen spoiler-vapaita.


Zelda.arkku.net 2006-2012

Ylläpito


Freshly Picked Tingle's Rosy Rupeeland

Freshly Picked Tingle’s Rosy Rupeeland kertoo The Legend of Zelda –sarjasta tutun Tingle-hahmon tarinan, ja sen, kuinka hänestä tuli se nimenomainen ”keijukainen”, joka mm. Majora’s Maskista ja The Wind Wakerista tunnetaan.

Pelissä Tingle saa kutsun Rupee-ji (Old Man Rupee) nimiseltä henkilöltä. Hän kutsuu Tingleä tulemaan lähteelle, jossa hän muuttuu taian avulla oikeaksi Tingleksi ja hän saa tehtävän kerätä rupeita, jotta hän pääsisi unelmien Rupee-maahan. Pelissä kuolee, jos menettää rahansa eli rupiat. Tämän vuoksi rahaa täytyy käyttää viisaasti ja säästeliäästi. Toisaalta jos rahaa pihistelee liikaa, ei saa esimerkiksi parempia varusteita tai energiajuomia.

Freshly Picked Tingle’s Rosy Rupeelandia ei ole vielä julkaistu Yhdysvalloissa, ainoastaan Euroopassa ja Japanissa. FPTRR tunnetaan usein myös lyhyesti nimellä ”Tingle RPG”. Japanilaisen Famitsu-lehden arvostelussa Freshly Picked Tingle’s Rosy Rupeeland sai 33/40 pistettä. Tammikuuhun 2007 mennessä peliä oli myyty Japanissa yli 200 000 kappaletta.