Great Sea Skyloft Hyrule FieldHUOM! Sivusto sisältää paljon merkitsemättömiä spoilereita! Pelien esittelysivut ja arvostelut ovat kuitenkin kohtuullisen spoiler-vapaita.


Zelda.arkku.net 2006-2012

Ylläpito


Color Changing Tingle's Balloon Trip of Love

Color Changing Tingle’s Balloon Trip of Love on jatkoa Tinglen aiemmille seikkailuille ja samalla Tingle-pelien kolmas osa. Pelin visuaalinen tyyli on säilynyt samana kuin aiemmissakin peleissä, mutta tällä kertaa pelin teemana toimivat ihanaakin ihanammat naiset.

Peli alkaa, kun Tingle näkee tv:ssä erityisen kirjan mainoksen. Kirjan sanotaan takaavan naisten suosio ja tästähän Tingle innostuu. Vihreä miehemme tiukoissa trikoissa tilaa kirjan postimyynistä ja kun kirja on saapunut avaa sen innoissaan. Auetessaan kirja imaiseekin keski-ikäisen miehenressun sisäänsä ja seikkailu on valmis alkamaan.

Pelissä Tingleä avustavat kolme apuria; pelkurimainen mutta voimakas Lion-leijona, pieni ja pirteä Kakashi-linnunpelätin sekä erittäin viisas Buriki-robotti. Peli on ottanut selvästi paljon vaikutteita Ihmemaa OZ:ista.

Peliä pelataan stylus-kynää käyttäen ja itse pelimaailma pyörii naisten ympärillä. SimDate-pelien tapaan Tinglen pitää keskustella naisten kanssa pyrkien tekemään mahdollisimman hyvän vaikutuksen heihin. Kuten oikeassakin elämässä, on lahjominen suuressa osassa kaunottarien suosiota metsästäessä.