Aprillipila 2007: Tingle Party tulossa jouluksi

Great Sea Skyloft Hyrule FieldHUOM! Sivusto sisältää paljon merkitsemättömiä spoilereita! Pelien esittelysivut ja arvostelut ovat kuitenkin kohtuullisen spoiler-vapaita.


Zelda.arkku.net 2006-2012

Ylläpito

Tingle-juhlaa!!

01.04.2007 00:01 / Kirjoittanut: Osiris /

Shigeru Miyamoto on ollut suositun japanilaisen pelilehden, Famitsun haastateltavana. Haastattelussa hän myönsi olevansa johtava suunnittelija Nintendon uuden Tingle Party -pelisarjan ensimmäisessä osassa. Tingle Partyt ovat Mario Partyjen tapaan lautapelejä, joiden aikana pelataan useita erilaisia minipelejä. Peleissä pelattavina hahmoina ovat ainakin Tingle, Link, Zelda, Ganondorf ja Midna. Minipeleistä paljastettiin hevoskilpailu, tarkkuusjousiammunta ja keijulentokilpailu, joista viimeisessä todennäköisesti nähdään ainakin Navi, Tatl, Tael ja Phantom Hourglassin keiju. Lisäksi tiedossa on koskenlaskua, kultaisten ötököiden ja skulltulien metsästystä kilpaa Zelda-peleistä tutuissa maisemissa.

Peliä voidaan odottaa jo ensi jouluksi, mutta todennäköisesti julkaisu siirtyy ainakin Euroopan osalta ensi vuoden puolelle. Pelistä julkaistaan samaan aikaan versiot sekä Wiille, että DS:lle. DS:n versio hyödyntää DS:n kosketus- ja tuplanäyttöjä, sekä mikrofonia, kun taas Wii käyttää hyväkseen liikettä tunnistavaa ohjainta. DS- ja Wii-versioiden ollessa yhteydessä voidaan DS:n ominaisuuksia hyödyntää myös TV:n ruudulta nähtäviin minipeleihin.

Valitettavasti yhtään ruutukuvaa Miyamoto ei voinut näyttää, sillä peliä on vasta alettu kehittämään Mario Party 8:n moottoria muokaten. Eli tällä hetkellä peli näyttää hyvin pitkälti samalta kuin Mario Party 8. Toivottavasti saamme ruutukuvia/videoita pian.

1.4. EDIT: Sitähän se ;)
Kommentit

 1. tämähän on säkki aprillipila… _‘’

  MIKSI EDES YRITÄTTE NÄIN HUONOA TAVARAA?

  — Anonymuus · 01.04.2007 13:10 · #

 2. Hyvää aprillipäivää teillekin!

  Esa Nalle · 01.04.2007 13:19 · #

 3. Ilmiselvä aprillipila

  — Angel of nintendo · 01.04.2007 15:27 · #

 4. Surkea pila.

  ? · 05.04.2007 17:57 · #

Kommentoi


  Viesti täytyy esikatsella ennen lähettämistä.