Sisällysluettelo:


Sydämenpalat
Pullot
Nuoliviinit
Pommipussit
Lompakot
Taikamittari

Great Sea Skyloft Hyrule FieldHUOM! Sivusto sisältää paljon merkitsemättömiä spoilereita! Pelien esittelysivut ja arvostelut ovat kuitenkin kohtuullisen spoiler-vapaita.


Zelda.arkku.net 2006-2012

Ylläpito


The Wind Waker :: Vinkit ja oppaat

Sydämenpalat

Ylläoleva kuva on Great Sean kartta, josta näkee kätevästi millä saarilla on sydämenpalasia ja montako kappaletta.

A1 – Forsaken Fortress


1. Poistuttuasi vankityrmästä mene seuraavaan huoneeseen ja siellä 1. kerrokseen. Löydät toisen samanlaisen vankityrmän, joka on lukittu. Siirrä (tai tuhoa) huoneessa olevat tynnyrit. Niiden takana on kytkin, joka avaa oven. Nyt voit ottaa tyrmässä olevasta arkusta sydämen palan!

A2 – Star Island


2. Pommita Star Islandilla oleva jättimäinen kivi halki ja mene paljastuvaan aukkoon. Tapa kaikki luolassa olevat viholliset saadaksesi sydämenpalan!

A5 – Crescent Moon Island


3. Jos olet löytänyt aarrekartan Dragon Roost Cavernista, voit nostaa tämän saaren lähettyviltä aarrearkun, jossa on sydämenpala.

A6 – Seven-Star Isles


4. Purjehdi ympäri saaria ja etsi paikka, jossa lentelee paljon lokkeja. Mene sinne ja tuhoa ilmestyvä Big Octo ampumalla sitä silmiin. Saat sydämenpalan.

B3 – Spectacle Island


5. Mene vanhan miehen pitämään kauppaan ja maksa 50 rupeeta pelataksesi peliä, jossa sinun täytyy tuhota 5 vihollisalusta enintään 10 ammukella. Jos voitat, saat sydämenpalan.

B4 – Windfall Island


6. Pelaa Battleship-minipeliä, joka maksaa 10 rupeeta. Jos tuhoat kolme kohdetta, saat sydämenpalan.
7. Saatuasi kameran (Picto Box) mene saaren kouluun ja juttele neiti Marien kanssa The Killer Bees -poikajengistä. Mene koulusta ulos ja juttele sen pihalla olevalle poikajengille. Leiki heidän kanssaan piilosta. Löydettyäsi jokaisen saat sydämenpalan!
8. Mene huutokauppasaliin yöllä ja voita muutama huutokauppa. Pian kaupattavaksi tulee sydämenpala. Korota summa korkealle heti kerralla niin muut eivät huuda!
9. Saatuasi Deluxe Picto Boxin, juttele oranssimekkoiselle naiselle, joka on Killer Bees -poikajengin kokoontumispaikan lähellä. Ota hänestä kuva ja anna se vaaleahiuksiselle miehelle, joka kävelee usein ohi katsellen häntä. Juttele miehelle ja naiselle vielä uudestaan, ja tapaa heidät treffeillä kahvilassa pari päivää myöhemmin (voit soittaa Song of Passingia, jotta päivät kuluvat) niin saat naiselta sydämenpalan.
10. Juttele Zunarin kanssa saatuasi Delivery Bagin. Voit osallistua vaihtotehtävään. Kun olet suorittanut sen toimittamalla esineitä kiertäville kauppiaille, saat sydämenpalan!
11. Voitettuasi Helmaroc Kingin Forsaken Fortressissa, mene kartanon toiseen kerrokseen, josta löydät Maggien, uuden rikkaan tytön. Puhu hänelle ja suostu viemään kirje postilaatikkoon. Vie se ja palaa taloon nähdäksesi tytön isän ja postiriton riitelevän. Poistu talosta ja mene kahvilaan, jossa postiritokin on. Juttele hänelle ja vie hänen antamansa kirje Maggielle, jotta saat sydämenpalan.
12. Käynnistä tuulimylly kiipeämällä tuulimyllyn toisella puolella olevat tikapuut ylös ja painamalla kytkintä (huom! tuulen täytyy puhaltaa pohjoiseen!). Mene tuulimyllyn vaunun kyytiin ja ammu tulinuoli “majakan” keskelle käynnistääksesi valon. Puhu Salvatoren pelipaikan katolla (pääset sinne Salvatoren talon yläkerrasta) olevalle keltahattuiselle miehelle. Saat sydämenpalan.
13. Kun majakka on sytytetty, leiju Deku Leafilla pommikaupan kohdalta pienelle luodolle, jossa oli ennen näkymätön arkku. Arkusta löydät jälleen sydämenpalan.
14. Aloita vaihtotehtävä Zunarin kanssa saadaksesi sisustukseen tarkoitettuja kukkia kymmenen rupeen hinnalla. Aseta koristeet niille tarkoitettuihin koloihin. Jos täytät kaikki 14 koloa, saat sydämenpalan puhumalla penkillä istuvalle miehelle.

B5 – Pawprinte Isle


15. Mene Pawprint Islellä olevan sinisen kupolin alle ryömimällä pienestä kolosta reunalla. Löydät sisältä arkun, jossa on sydämenpala.
16. Jos löydät aarrelartam Tower of the Godsista, se näyttää sinulle kohdan Pawprint Islen ympäriltä, josta löytyy arkku, jossa on sydämenpala.

B6 – Dragon Roost Island


17. Suorita ritokylässä kirjeidenlajittelutehtävä niin, että saat 25 kirjettä oikeaan paikkaan. Sitten puhu saaren postilaatikon lähellä olevalle uudelle apulaiselle. Suorita tehtävä uudelleen 25 kirjeellä ja juttele apulaiselle toistamiseen. Häntä antaa sinulle kirjeen, joka täytyy viedä postilaatikkoon. Sen jälkeen saat sydämenpalan.
18. Vie 25 kultaista sulkaa (Golden Feather) vartijalle kylän toisessa kerroksessa. Hän antaa sinulle 100 rupeeta ja myöhemmin hänen tyttöystävänsä lähettää sinulle postissa sydämenpalan.

B7 – Flight Control Platform


19. Saatuasi pidemmän taikamittarin, pelaa minipeliä Flight Control Platformilla. Lennä Deku Leafilla kentän toiseen päähän käyttäen korkeutta lisääviä tuulenpyörteitä. Saat sydämenpalan kun lennät maalikyltin ohi.

C2 – Rock Spire Isle


20. Etsi saaren ympäriltä kaksi vihollisalusta. Tuhoa ne ja ongi Grapplig Hookilla niiden uppoamispaikoista. Toinen aluksista kantoi mukanaan sydämenpalaia!
21. Läpäistyäsi Forsaken Fortressin, anna 20 Skull Necklacea miehelle Windfallin huutokauppatalon yläkerrassa. Hän antaa sinulle kartan, joka johtaa sydämenpalaille.
22. Saatuasi ensimmäisen lompakkopäivityksen, Beedle lähettää sinulle kirjeen erikoisalennuksesta. Käy hänen kauppalaivassaan Rock Spire Islellä löytääksesi sydämenpalan 950 rupeen hintaan. Vaikka hän mitä väittäisi, kauppa ei sulkeudu seikkailun aikana.

C3 – Tingle Island


23. Suuntaa Tinglen saarelta pohjoiseen. Etsi paikka, jossa lokit kiertelevät jälleen Big Octon yllä. Tuhoa Big Octo ja ongi Grappling Hookilla sen kuolemispaikasta palkitaksesi itsesi sydämenpalailla.

D1 – Three-Eye Reef


24. Yksi Windfallin huutokaupasta voitettavista aarrekartoista johdattaa sinut Three-Eye Reefin sydämenpalaille.

D2 – Greatfish Isle


25. Etsi pienen luolan suu yhden kallion kyljessä ja paina sen sijainti mieleesi. Kiipeä pienelle kalliolle, jonka päällä on kuihtunut Dekupuun taimi. Suuntaa tuuli luoteeseen ja liidä Deku Leafilla luolaan. sydämenpala on arkussa.

D4 – Six-Eye Reef


26. Saaren lounaispuolella on sukellusvene. Purjehdi sitä kohti ja mene sisään. Tuhoa kaikki viholliset sisällä saadaksesi sydämenpalan.

D7 – Thorned Fairy Island


27. Yksi Wind Templestä löytyvistä aarrekartoista johtaa sinut Thorned Fairy Islandin läheltä löytyvälle aarrearkulle, josta löydät sydämenpalan.

E1 – Needle Rock Isle


28. Ammu kaikki Karogocit alas ja käytä Hyoi Pearia hallitaksesi lokkia. Lennä huipulle ja huitaise kytkintä sammuttaaksesi liekit sydämenpalan sisältävän aarrearkun ympäriltä.

E3 – Stone Watcher Isle


29. Kiipeä saaren itäpuolella olevan alustan päälle. Tuhoa kaikki viholliset ja alla olevat kanuunat pommeillasi saadaksesi sydämenpalan.

E6 – Bomb Island


30. Räjäytä suuri kivi saaren päältä ja hyppää koloon. Ensimmäisessä huoneessa sinun on taisteltava Magtailia vastaan kunnes se kiertyy palloksi. Aseta se kytkimelle avataksesi oven. Toisessa huoneessa mene suurelle alustalle ja taistele Magtaileja vastaan, kunnes ne menevät palloiksi. Heitä ne “koloihin” saadaksesi sydämenpalan.
31. Earth Templestä löydettävä aarrekartta johtaa sinut Bomb Islandin läheltä löytyvälle arkulle, jossa on sydämenpala.

F1 – Diamond Steppe Island


32. Battleship-minipelistä (Windfall Island) voittamasi aarrekartta johtaa sinut tämän saaren luokse. Etsi arkku merestä ja ota sydämenpala!

F4 – Southern Fairy Island


33. Osta 900 rupeen aarrekartta Beedlen erikoiskaupasta. Se johtaa sinut tämän saaren merialueelle. Nosta aarrearkku Grappling Hookilla saadaksesi sydämenpalan.

F6 – Forest Haven


34. Suoritettuasi Forbidden Woodsin, saat tämän postissa.
35. Vasta istutetut Dekupuun taimet ovat kuolemaisillaan. Vie niille Forest Wateria. Aikarajan vuoksi sinun on käytettävä apuna warppauslaulua, Ballad of Galesia.
36. Yksi Tower of the Godsista löytyvä kartta johdattaa sinut Forest Havenin alueella olevan aarrearkun luokse. Ongi se merestä saadaksesi sydämenpalan.

G2 – Outset Island


37. Mene Savage Labyrinthiin liitämällä länteen saaren korkeimmalta kohdalta metsän sisäänkäynnin läheltä. Nosta kivi pois tieltä ja käy sisään luolaan. Taistele vihollisia vastaan, kunnes saat Triforce Chartin. Käytä Mirror Shieldiä patsaaseen päästäksesi jatkamaan YHÄ ETEENPÄIN kunnes saat sydämenpalan. Lähes yhteensä sadan kerroksen matka ylhäältä sydämenpalaille.
38. Saatuasi Power Braceletit, nosta jättikokoinen sika naisen takapihalta. Tuo se takaisin pehmeälle mustalle maalle toiselle puolelle siltaa ja levitä All-Purpose Baiteja maahan. Sika kaivaa sinulle sydämenpalan.
39. Mene Ocran luokse ja suostu kaksintaisteluun. Jos onnistut lyömään häntä 500 kertaa ennen kuin hän lyö sinua kolmesti, hän antaa sinulle sydämenpalan. Muista käyttää kilpeä!

G3 – Headstone Island


40. Käytä Hyoi Pearia saadaksesi lokin hallintaasi ja lennä saaren huipulle. Lennä sydämenpalan läpi ja palauta ohjaus nopeasti Linkille saadaksesi sen.

G5 – Angular Isles


41. Työnnä ja vedä palikoita saadaksesi tarpeeksi tilaa saaren huipulle kiipeämiseen. Jos onnistut pääsemään sinne, sydämenpala on jo odottelemassa siellä.
42. Forbidden Woodsista löytyvä aarrekartta johdattaa sinut Angular Islesin merialueelle. Nosta se saadaksesi sydämenpalan.

G7 – Five-Star Isles


43. Saaren lähellä on pysähtynyt sukellusvene. Mene sen sisälle ja voita viholliset saadaksesi jälleen sydämenpalan.
44. Saatuasi aarrekartan otettuasi kuvia “kauniista” naisista Windfall Islandilla, se johtaa sinut Five-Star Islesille. Normaaliin tapaan nosta arkku merestä saadaksesi viimeisen sydämenpalan!Pullot

Dragon Roost Island: Tavattuasi Medlin Dragon Roost Cavernin sisäänkäynnillä, hän pyytää sinua heittämään hänet huipulle. Tee niin ja hän heittää pullon sinulle.

Bomb Island: Hieman etelään Bomb Islandilta on sukellusvene. Mene sisälle ja tapa viholliset saadaksesi pullon.

Rock Spire Island: Kauppalaivassa on pullo myynnissä 500 rupeella.

Windfall Island: Kun olet pelastanut Forsaken Fortressissa vankina olleet tytöt, palaa Windfalliin yöllä. Puhu Milalle, köyhälle tytölle, ja hän käskee sinun häipyä. Häivy, jotta hän alkaisi kävelemään pois. Voit seurata häntä, mutta pidä sellainen välimatka, ettei hän näe sinua kääntyessään ympäri. Hän menee Zunarin kojulle yrittämään kassakaappimurtoa. Kävele hitaasti hänen selkänsä takana ja paina A:ta. Kerro olevasi “Ally of Justice!”, oikeuden puolustaja ja suostu kuulemaan hänen tarinansa. Kerro hänelle, ettet aio kertoa kenellekään ja päästät hänet menemään. Hän ymmärtää tekonsa vääryyden ja antaa sinulle pullon.Nuoliviinit

Western Fairy Island: Käytä Skull Hammeria lyöntikytkimeen laskeaksesi liekit luolan ovelta. Käy sisään saadaksesi nuoliviinipäivityksen.

Thorned Fairy Island: Lyö Skull Hammerilla kolme palkkia alas.

Voit hakea päivitykset kummassa järjestyksessä tahansa. Ensimmäisellä saat 60 ja toisella 99 nuolta.Pommipussit

Eastern Fairy Island: Käytä pommia räjäyttääksesi sisäänkäynnin blokkaavan kiven.

Southern Fairy Island: Ammu tulinuolilla puuestettä päästäksesi sisälle.

Päivitykset voi hakea kummassa järjestyksessä tahansa. Ensimmäisellä päivityksellä voit kantaa 60 ja toisella 99 pommia.Lompakot

Northern Fairy Island: Käy keijun luolaan, mitään esteitä ei ole.

Outset Island: Käytä Wind’s Requiemia ja käännä tuuli länteen. Kiipeä saaren huipulle. Kiipeä metsää lähinnä olevalle kivelle, hyppää ja lennä Deku Leafilla katkenneen sillan yli. Räjäytä metsän laidalla oleva kivi ja käy sisään luolaan.Taikamittari

Two-Eyed Reef: Etsi kohta, jossa lokit pyörivät. Siellä on Big-Octo. Voita se vapauttaaksesi keijun, joka kasvattaa taikamittariasi.