Sisällysluettelo:


0.0 Lisenssi, yhteystiedot ja muut
1.0 Prologi
1.1 Päästäksesi alkuun
2.0 Kuvat ja figuurit
2.1 Forest Haven
2.2 Dragonroost Island
2.3 Dungeon
2.4 Forsaken Fortress
2.5 Outset Island
2.6 Windfall Island
2.7 Great Sea
2.8 Legendary Pictographs
3.0 Figuurien etsinnässä auttavat asiat
3.1 Knucklen tehtävä

Great Sea Skyloft Hyrule FieldHUOM! Sivusto sisältää paljon merkitsemättömiä spoilereita! Pelien esittelysivut ja arvostelut ovat kuitenkin kohtuullisen spoiler-vapaita.


Zelda.arkku.net 2006-2012

Ylläpito


The Wind Waker :: Nintendo Gallery -opas

0.0 Lisenssi, yhteystiedot ja muut


Tämä on luultavasti ensimmäinen suomenkielinen Nintendo Gallery –ohje. Sen tekijä kulkee nimimerkillä Tube ja sitä saa julkaista vapaasti CC-BY-SA-lisenssillä. Tekijäksi tulee merkitä Tube ja mainita Zelda.arkusta esimerkiksi linkittämällä tähän alkuperäiseen oppaaseen.

Opasta saa vapaasti käyttää muilla sivustoilla. Mikäli päivität teosta jotenkin, olisi mukavaa, jos voisit ilmoittaa siitä minulle sähköpostilla, jotta voin mahdollisesti päivittää kyseisen osan myös Zelda.Arkussa, ja mainita sinut avustajana. Yhteyttä saa ottaa myös muissa asioita kuten mahdollisia virheitä koskien email-osoitteella tubelinus[at]resetti.net. Aiheeksi olisi hyvä laittaa mielellään “Zelda.arkku.net – Nintendo Gallery –opas” tai muuta vastaavaa.1.0 Prologi

Nintendo Gallery on The Legend of Zelda: The Wind Wakerissä Forest Haven saarelta löytyvä veistosgalleria, jonne voit viedä pelissä kamerallasi ottamia kuvia ja galleriamestari valmistaa niistä patsaita joita voit tarkastella oheisteksteineen Nintendo Galleryssa.

Tämä opas auttaa sinua täyttämään Nintendo Galleryn kokonaan, eli saamaan sinne kaikki mahdolliset figuurit, mikäli et ole siinä ihan itse onnistunut.

Galleriamestari hyväksyy vai värikameralla, eli Deluxe Pictoboxilla otettuja kuvia. Deluxe Picto Boxin saa toisen pelikerran alussa, mutta sen voi saada myös jo ensimmäisellä pelikerralla. Suosittelen, että hankit Deluxe Pictoboxin heti kun se on mahdollista, eli päästessäsi Forest Haveniin ensimmäistä kertaa.

1.1 Päästäksesi alkuun

Aivan aluksi sinun on hankittava itsellesi tavallinen mustavalkokamera. Sen saat menemällä Windfall Islandilla saaren länsiosassa sijaitsevasta ovesta sisään. Oven takaa löydät huoneen, jossa on vangittuna vihreään pukeutunut Tingle-niminen mies, joka haluaa muuttua keijuksi. Kun vapautat hänet vankilasta, hän antaa sinulle Tingle Tunerin. Vapautettuasi Tinglen ja saatuasi kapineen, mene selliin, josta löydät pienen kolon seinästä (se on laatikon takana, siirrä laatikkoa päästäksesi onkaloon).

Konttaa kolosta sisään ja pääset labyrinttiin. Labyrintissa on paljon rottia, jotka voivat pudottaa sinut pois labyrintista, joten sinun on syytä varoa niitä. Helpoin tapa varoa rottia onkaloineen on siirtää kamera first person -tilaan, jolloin näet lattian Linkin edessä. Jos lattia kulman takana on puinen, älä käänny siihen suuntaan. Hetken hortoiltuasi labyrintissa tule varmasti huoneeseen, jonka keskellä on aarrearkku. Kyseisestä arkusta saat Picto Boxin.

Jotta pääset kuvaamaan kuvia, sinun on muutettava kamera värilliseksi. Mene Wind Fall Islandilla Lenzo nimisen valokuvaajan luokse (hän asuu saaren “keskustassa” koulun vieressä ja hän on isokokoinen ja parrakas mies). Kiipeä Lenzon talon yläkertaan ja katso jotain hänen kuvistaan (painamalla A-näppäintä sen vieressä). Lenzo ilmestyy vierellesi. Kävele alakertaan ja odota, että Lenzo tulee perässä. Hän ehdottaa, että rupeaisit hänen assistentikseen. Hän antaa sinulle tehtäviä, jotka sinun pitää suorittaa.

Ensimmäisenä sinun pitää ottaa kuva siitä, kun rakastunut mies laittaa kirjeen postilaatikkoon. Mene postilaatikon luokse, joka on lähellä kaupungin porttia. Sinun tulee ottaa kuva miehestä, jolla on punainen paita. Ole tarpeeksi kaukana postilaatikosta ja ota kuva juuri silloin kun hän laittaa kirjeen postilaatikkoon. Vie kuva Lenzolle.

Toinen tehtävä on ottaa kuva pelästyneestä miehestä. Hänet löydät kahvilasta Zunarin ulkoilmakaupan yläpuolelta päiväsaikaan. Pyörähdä seinää vasten hänen vieressään ja ota hänestä kuva kun hän tutisee pelosta. Tämäkin kuva tulee viedä Lenzolle päästäksesi etenemään.

Kolmantena tehtävänäsi on ottaa kuva toisiinsa ihastuneesta parista. Ihastuneet ovat nainen oranssissa mekossa ja mies, joka kävelee ympäri kaupunkia. Kun mies ohittaa naisen he vilkaisevat toisiaan. Ota heistä tällöin kuva ja vie se Lenzolle.

Kun olet suoriutunut kolmesta tehtävästä, tarvitset Forest Fireflyn tyhjään pulloon. Sellaisen löydät saat Forest Havenista, jossa niitä lentelee ympäriinsä (valopallo, joka leijailee). Vie keiju Lenzolle ja hän tekee kamerastasi värillisen. Nyt vihdoin ottamaan kuvia ja viemään niitä Nintendo Galleryyn.2.0 Kuvat ja figuurit


Figuurit on sijoitettu seitsemän huoneeseen ja tämäkin opas jakaa veistokset seitsemään eri kategoriaan huoneiden mukaan. Huoneet ovat Forest Haven, Dragon Roost Island, Dungeon, Forsaken Fortress, Outset Island, Windfall Island ja Great Ocean. Kun huoneen figuureista on tehty lista mukaan on liitetty kuva millä paikalla mikäkin figuuri seisoo, kun sen on saanut.

2.1 Forest Haven


Suositeltavaa on, että keräät tämän huoneen figuureista mahdollisimman suuren osan ennen kuin läpäiset Forbidden Forestin. Tehdessäsi näin sinun ei tarvitse juosta ympäri Great Seata vaan saat kuvattua kaikki Korokit kätevästi samassa paikassa.

Alla olevassa ohjeessa hahmojen sijainti on kerrottu sen mukaan, missä ne ovat Forbidden Forestin läpäisyn jälkeen.

1. Linder – Hänet löydät saarelta Forest Havenista neljä pykälää länteen ja kaksi pykälää pohjoiseen. (Hänellä on perhosen muotoinen lehti kasvoina)
2. Aldo – Hänet löydät saarelta Forest Havenista yhden pykälän etelään. (Hänen kasvonsa ovat hieman sydämen muotoiset)
3. Oakin – Hänet löydät saarelta Forest Havenista neljä pykälää länteen ja viisi pykälää pohjoiseen. (Hänellä on hieman sydämen muotoiset kasvot)
4. Carlov the Sculptor – Hän on Nintendo Galleyn kuvanveistäjä, josta saa kuvan Nintendo Galleryssä.
5. Manny – Poika, joka kävelee Nintendo Galleryssä laukkunsa kanssa.
6. Drona – Hänet löydät saarelta Forest Havenista yhden pykälän länteen ja yhden pykälän pohjoiseen. (Hänen kasvojen muodosta johtuen näyttää kuin hänellä olisi viikset.)
7. Rown – Hänet löydät saarelta Forest Havenista neljä pykälää länteen ja neljä pykälää pohjoiseen. (Hänellä on tähden muotoiset kasvot.)
8. Irch – Hänet löydät saarelta Forest Havenista kolme pykälää länteen. (Hänellä on isot ovaalit kasvot, korkeammat kuin leveät.)
9. Elma – Hänet löydät saarelta Forest Havenista viisi pykälää länteen ja yhden pykälän pohjoiseen. (Hänellä on ovaalit kasvot, leveämmät kuin korkeat.)
10. Hollo – Hän jää Forest Haveniin ja toimii saarella Potion Shopin pitäjänä. (Hänen kasvonsa ovat huulten muotoiset.)
11. Olivio – Hänet löydät saarelta Forest Havenista yhden pykälän länteen ja kolme pykälää pohjoiseen. (Hänen kasvonsa muodostuvat lehdestä joka on lila ja siinä on kaksi uloketta ylhäällä.)
12. Fado – Wind Templen alkuperäinen sage. Hänet saat ainoastaan legendaarisena valokuvana.
13. Dekupuu – Iso puu Forest Havenissa, et voi olla huomaamatta häntä.
14. Makar – Löytyy Forbidden Forestin läpäisyn jälkeen Forest Havenista, Wind Templen läpäisyn jälkeen Wind Templen pomohuoneesta. Eräässä vaiheessa peliä hän on Forest Heavenin saarella olevan vesiputoksen takana. (Hänellä on kädessään viulu, joka suhteellisen suuren koonsa vuoksi näyttää ehkä hieman sellolta.)2.2 Dragonroost Island


Suurimman osan henkilöistä löydät Dragon Roost Islandilta. Muista, että Kogoli ja Zephos & Cyclos voivat mennä ohi.

1. Hoskit – Rito, jolla on poninhäntä ja keihäs kädessä. (Hänen pukunsa on valkoinen, hihoja, kaulusta ja helmaa ympäröi vihreä nauha.)
2. Quill – Postimies, joka on ensimmäinen Rito, joka pelissä nähdään. (Hänet nähdään ensimmäistä kertaa Outset Islandilla.) Hänen figuurinsa saa kun tuot galleriaan Ritojen johtajan, The Rito Chiefstain’n, kuvan.
3. Valoo – Taivaan henki, suuri, punainen lohikäärme. Hän on Dragon Roost Islandin huipulla ja hänen figuurin saadakseen riittää valokuva hänen päästään. Päästäksesi Valoon luokse ottamaan valokuvaa, sinun on kivuttava Dragon Roost Cavern -luolaston ylimpiin kerroksiin Dragon Roost Islandin ulkopuolelle.
4. Zephos & Cyclos – Pilvillä lenteleviä sammakon näköisiä hahmoja, jotka kontrolloivat tuulta. Sinun on otettava kuva Cycloksesta ennen kuin saat Ballad of Galesin. Hänet löydät lentelemässä pyörremyrskyllään ympäri Great Seata. Ottaessasi kuvan Cycloksesta ja saat myös Zephoksen figuurin.
5. The Rito Chiefstain – Ritojen johtaja, löydät hänet toimistostaan.
6. Laruto – Zora sage. Hänet saat legendaarisena valokuvana.
7. Komali – Ritojen prinssi. Läpäistyäsi Earth Templen hän seisoo postilaatikon vieressä puisella polulla.
8. Medli – Tämä tyttö ei kai esittelyitä kaipaa. Hänet löytää harjoittelemasta harpun soittoa toisen kerroksen ulkopuolelta tai läpäistyäsi Earth Templen hänet löytää Earth Templen pomohuoneesta.
9. Baito – Yksi harvoista ihmisistä Dragon Roostilla. Aluksi hän on melkein saaren rannassa, myöhemmin sisällä lajittelemassa postia.
10. Koboli – Postin lajittelija (hölmön näköinen)
11. Skett & Akoot – Ritojen johtajan vartiat, löydät heidät sieltä missä on Ritojen johtajakin. Kuvatessasi toisen heistä saat molemmat.
12. Pashli – Ympäriinsä mappi kädessä kävelevä Rito, joka on aina kiireinen.
13. Kogoli – Mennessäsi toisesta kerroksesta ulos ulkona on muutama Rito. Kogoli on se heistä, jolla on poninhäntä. Soitettuasi Medilille Earth God’s Lyricin et voi enää saada tätä figuuria, joten pidä huoli, että kuvaat tämän ajoissa.
14. Ilari – Postimies, jolla on Delivery Bag selässään.
15. Toinen Ritoista, jolla on mappi kädessään ja kävelee ympäriinsä.
16. Basht & Bisht – Ritojen poliisit. Toisella on keihäs oikeassa kädessä, toisella vasemmassa. Kuvatessasi toisen heistä saat molempien figuurin.
17. Obli – Tämä “Rito” on oikeasti ihminen, joka on tekeytynyt Ritoksi. Hänet löydät saarelta Dragon Roostista itään (Hänellä on viikset.)
18. Willi – Tämä “Rito” on oikeasti ihminen, joka on tekeytynyt Ritoksi. Hänet löydät saarelta Dragon Roostista itään (Hänellä on pyöreähköt kasvot).2.3 Dungeon


Näistä figuureista yksikään ei voi mennä ohi, eli voit saada nämä missä vaiheessa peliä vain. No panic!

1. Armos – Näitä patsasvihollisia löytyy Tower of the Godsista. Niillä on piikkejä joka puolella kehoaan ja tunnistat ne pinkistä jalokivestä takamuksessa.
2. Armos Knight – Saman tyylisiä kuin Armokset, mutta nämä ovat suurempia ja ne tapetaan heittämällä pommi niiden kitaan. Myös näitä löydät Tower of the Godsista.
3. Morth – Pieniä, ärsyttäviä, tarttuvia palloja, joita on Forbidden Woodsissa.
4. Poe – Valonarkoja kummituksia, jotka kantavat mukanaan lyhtyä. Pitävät majaa Earth Templessä.
5. ReDead – Zombi, joita löytyy Earth Templestä. (Onko niiden tarkoitus näyttää pelottavalta?)
6. Gyorg – Hain tapainen kala, joka koittaa pudottaa Linkin veneestään. Näitä löytyy pitkin Great Seata.
7. Octorok – Näistä on kahta versiota. Toinen sylkee kivia ja toinen pommeja. Ota kuva toisesta, saat molemmat. Löydät näitä ainakin Forest Havenista ja mereltä.
8. Seahat – Nämä lentävät, paskamaiset otukset lentelevät propellejensa avulla suurissa parvissa siellä täällä pitkin Great Seata.
9. Kargaroc – Näitä lintuvihollisia löydät ainakin Dragon Roostilta.
10. Miniblin – Nämä typerää mekkalaa pitävät hiilihankomiehet pomppivat muunmuassa Outset Islandin yössä.
11. ChuChu – Näistä limanuljaskoista et voi erehtyä. Niitä on kaikkialla! Ota kuva yhdestä ja saat kaikista figuurin. Löydät näitä muunmuassa Outset Islandin yöstä.
12. Peahat – Propeleilla lentävä otus, jota löytyy ainakin Forbidden Forestista.
13. Rat – Nämä rotat varastavat rahasi, heittävät pommeja ja ennen kaikkea ovat ärsyttäviä. Niitä löytyy ainakin sukellusveneistä ympäri Great Seata.
14. Boko Baba – Nämä kasvit koittavat syödä Linkin. Niitä löytyy ainakin Forest Havenista.
15. Keese & Fire Keese – Figuurit näistä lepakoista, joista toinen on tulessa, saat ottamalla toisesta kuvan. Tulisia lepakoita löydät Dragon Roost Cavernista, tavallisia sieltä sun täältä.
16. Bokoblin – Nämä vihreät, siniset ja liilat, hitaanoloiset kaverit ovat kaikkialla! Menit sitten sukellusveneeseen, lautalle, luolaan, torniin keskellä merta, minne vain, siellä on näitä. Ota kuva yhdestä saadaksesi kaikki figuurit.
17. Red Bubble & Blue Bubble – Ota kuva toisesta, saat molemmat. Näitä lentäviä pääkalloja seuraa sininen tai punainen (oranssi) savupilvi ja niitä löytää muunmuassa Tower of Godsista.
18. Floor Master – Tämä liiloilla ääriviivoilla koristeltu musta käsi tunkee läpi lattiasta ja sieppaa Linkin ja heittää yleensä luolaston suulle. Heitä löytyy ainakin Forsaken Fortresista ja Earth Templestä.
19. Magtail – Tämä tulimato, jolla on torahampaat pitää majaa Dragon Roost Cavernissa kaikkien kavereidensa kanssa.2.4 Forsaken Fortress


Useita figuureja, jotka saattavat mennä ohitse, kannattaa huomioida erittäin tarkasti!

1. Puppet Ganon – Pelin toiseksi viimeinen pääpomo, jolla on kolme muotoa. On olevinaan marionettinukke. Tämän figuurin saamiseen sinulla on vain yksi mahdollisuus.
2. Molgera – Wind Templen pääpomo. Iso käärmemäinen otus. Tämän figuurin saamiseen sinulla on vain kaksi mahdollisuutta: Wind Templessä ja Ganon’s Castlessa.
3. Kalle Demos – Forbidden Woodsin pääpomo. Iso kukkanen, joka syö Makarin. Tämän figuurin saamiseen sinulla on vain kaksi mahdollisuutta: Forbidden Woodsissa ja Ganon’s Castlessa.
4. Gohma – Dragon Roost Cavernin pääpomo. Tämän figuurin saamiseen sinulla on vain kaksi mahdollisuutta: Dragon Roost Cavernissa ja Ganon’s Castlessa.
5. Big Octo – Iso mustekala, jolla on silmiä neljästä kahteentoista. Ilmestyy aina paikassa jossa merellä lentelee suuri määrä lokkeja. Tämän figuurin saamiseen sinulla on vain rajallinen määrä mahdollisuuksia eri puolilla Great Seata.
6. Stalfos – Luuranko, jollaisia löydät Earth ja Wind Templestä.
7. Jalhalla – Isokokoinen läski kummitus, Earth Templen pääpomo. Tämän figuurin saamiseen sinulla on vain kaksi mahdollisuutta: Earth Templessä ja Ganon’s Castlessa.
8. Ganondorf – Kaiken pahan alku ja juuri. Hänet saat legendaarisena valokuvana. Toinen vaihtoehto on ottaa Ganondorffista valokuva otellessasi häntä vastaan pelin lopussa ja kuolla päästäksesi vielä käymään Nintendo Galleryssä.
9. Helmaroc King – Iso lintu, Ganondorffin apuri. Sinulla on vain yksi mahdollisuus saada tämä figuuri, joka on silloin kun taistelet jättiläislintua vastaan Forsaken Fortresissa.
10. Mothula – Ötökkä, jota löydät niin siivellisenä kuin siivettömänä Forbidden Woodsista.
11. Mighty Darknut – Haarniskassa taisteleva ritari, jolla on viitta. Tämän figuurin voit saada vain kerran. Tuo kerta on silloin kun taistelet kahta tällaista vastaan Hyrule Castlessa saatuasi kokoon Triforce of Couragen.
12. Moblin – Näitä keihäillä huitovia sotureita löytyy jos minkänäköisistä paikoista, esimerkiksi Forsaken Fortressista.
13. Phantom Ganon – Musta varjo-Ganon, jota somistavat vaaleansiniset raidat. Tämän figuurin voit saada kahdesti. Forsaken Fortressista juuri ennen kuin saat moukarin ja Ganon’s Castlessa aivan pelin loppupuolella.
14. Wizzrobe – Parempi versio normaalista Wizzrobesta, joka on erityisen hyvä kutsumaan muita otuksia. Hänellä on oranssi kaapu. Tämän figuurin voit saada vain kerran, Wind Templessä taistellessasi häntä vastaan.
15. Darknut – Haarniskassa taisteleva ritari, jolla on kilpi, muttei viittaa. Löydät heitä muunmuassa Earth Templestä.
16. Darknut – Haarniskassa taisteleva ritari, jolla ei ole kilpeä. Löydät heitä muun muassa Tower of the Godsista.
17. Wizzrobe – Taikovia, lentäviä otuksia. Heillä on vihreät kaavut ja löydät heitä muun muassa Tower of the Godsista.
18. Gohdan – Tower of the Godsin pääpomo. Voit ottaa hänestä kuvan koska vain Tower of the Godsien pomohuoneessa, jossa hän on seinällä roikkumassa.2.5 Outset Island


Kaikki kuvat saatavissa koko pelin ajan.

1. Crab – Rapu. Näitä tassuttelee ympäri pelin maailmaa, yleensä hiukkapohjaisilla rannoilla.
2. Mesa – Pelin alussa hän leikkaa ruohoa ja myöhemmin hän on hereillä vain öisin. Hänet löytää mökistään saaren länsipuolella. (Hänellä on oranssi paita.)
3. Jabun – Suuri kala, jolta saat Nayru’s Pearlin. Hänet saat legendaarisena valokuvana.
4. Ocra – Outset Islandin ainut asukki, joka osaa käyttää miekkaa. Häneltä sait ensimmäisen miekkasi. (Hänellä ei ole paitaa.)
5. Sturgeon – Hän on isopäinen heppu, jolla on kädessään pitkä keppi. Hän asuu Ocran yläkerrassa.
6. Sue-Belle – Nainen, joka kävelee saaressa ruukku päänsä yllä. (Hänellä on liila tukka.)
7. Seagull – Lokki. Näistä on yllättävän vaikea saada kuvaa, mutta kyllä se onnistuu. Lokkeja lentelee vähän joka puolella pelin maailmaa.
8. Aryll – Linkin sisko. Hänen kuvan saat kun otat kuvan Linkin isoäitistä. Kuva on mahdollista ottaa myös pelin alussa, mikäli käynnissä on toinen läpipeluukerta.
9. Link’s Grandma – Linkin isoäiti. Vanha täti, joka on Linkin talossa. (Hänellä on punainen asu ja häneltä saat taikasoppaa, kun olet parantanut hänet keijulla.)
10. Wild Pig – Villisika! Näitä otuksia löydät Outsetilta ja Windfall’lta. Näistä et voi erehtyä.
11. Rose – Isokokoinen nainen, jolla on keltaiset hiukset. (Hänellä on pinkki paita ja valkoinen hame.)
12. Abe – Mies, jolla on lyhyt parta. Hänet löytää yleensä talonsa ulkopuolelta sian vierestä. (Hänellä on kellertävä paita.)
13. Joel – Toinen Rosen ja Aben kakaroista. Häneltä ei valu räkää nenästä.
14. Zill – Toinen Rosen ja Aben kakaroista. Hänen nenästään roikkuu räkää.2.6 Windfall Island


Kaikki kuvat Windfall Islandilta voit hankkia missä vaiheessa peliä tahansa. He pysyvät saarella koko pelin ajan. Mila ja Maggie tosin ilmestyvät saarelle vasta, kun olet päihittänyt Helmaroc Kingin.

1. Sam – Hän istuu penkillä ja katsoo merelle.
2. Gillian – Hän on Zunarin ulkoilmakaupan yläpuolella olevan kahvilan työntekijä
3. Gossack – Hän on päivisin kahvilassa. (Hän on osittain kalju ja hänellä on yllään vihreä paita jonka päällä on harmaa liivi.)
4. Bomb-Master Cannon – Hän on pommikauppias.
5. The Potion Master, Doc Bandam – Hän on Potion Shopin kauppias.
6. Kamo – Päivisin hän istuu rappusilla, öisin hän seisoo muurilla ja katsoo merelle.
7. Gummy the Sailor – Öisin hän on huutokaupassa, päivisin samassa paikassa kuin Kamo öisin, eli muurilla katsomassa merelle. (Hänen rintakarvansa näkyvät paidan alta.)
8. Kane the Sailor – Kane on öisin baarissa, päivällä laiturin lähettyvillä. (Hänellä on vihreä paita, jonka alla on sininen paita.)
9. Dampa the Sailor – Öisin hän on kahvilassa, päivisin laiturin lähellä. (Hänellä on sininen paita ja punainen hattu.)
10. Candy the Sailor – Öisin hän on kahvilassa. (Hänellä ruskea on hiustuppu päälaellaan, parta ja kellertävän harmaa-punainen paita, jonka päällä on tummanruskea liivi.)
11. Linda – Hän on saaren keskustassa. (Hänellä on oranssi mekko ja tumma tukka.)
12. Maggie’s Father – Pelin alussa hän on laiturin lähellä, myöhemmin huutokaupan yläkerrassa. (Alussa ruskeat vaatteet, myöhemmin punaiset.)
13. Maggie – Ilmestyy Forsaken Fortress’n jälkeen huutokaupan yläkertaan. (Hänellä on liila mekko.)
14. Mila – Hän ilmestyy Forsaken Fortress’n jälkeen Zunarin ulkoilmakauppaan. (Hänellä on haalea ruskea paikattu mekko ja keltaiset hiukset.)
15. Mila’s Father – Pelin alussa hän on huutokaupan yläkerrassa, myöhemmin hän on laiturin lähellä. (Alussa punainen viittamainen takki jonka alla jokin sininen rätti, myöhemmin vihreä paita ja sininen liivi.)
16. Windfall’s Gang of Boys, The Killer Bees – He ovat jengi, joka pyörii ympärilläsi saaren keskustassa, ota yhdestä heistä kuva niin saat koko jengin.
17. The Joyful Teacher, Mrs. Marie – Saaren koulun opettaja. (Hänellä on pinkki tukka.)
18. Potova & Joanna – Kaksi pikkutyttöä, jotka liikkuvat yhdessä. He ovat joko lähellä paikkaa, jossa ensimmäisen kerran näit King of The Red Lions’in tai sitten he ovat koulussa. Ota kuva toisesta niin saat molemmat.
19. Tott – Elvistä muistuttava mies, joka opettaa sinulle Song of Passingin. (Hän tanssii valkoiset kuteet päällään.)
20. The Pictographer, Lenzo – Valokuvaaja, jonka löydät hänen omasta talostaan saaren keskustasta.
21. The Shop Guru, Zunari – Päivisin hän on ulkoilmakaupassaan, öisin hän on huutokaupassa. (Häneltä ostit purjeen pelin alussa.)
22. Garrickson – Punapukuinen mies, joka kävelee saaren keskustasta laiturille päin.
23. Missy – Hänet löytää pieneltä laiturilta saaren takaa. (Vanha mummo, jolla on nuttura.)
24. Minenco – Hän seisoo potionshopin ulkopuolla. (Hänellä on oranssi paita.)
25. Pompie & Vera – Kaksi juoruavaa naista. Ottaessasi kuvan toisesta saat molemmat figuurit. (Toisella heistä on sininen mekko, toisella harmaa-oranssi-keltainen.)
26. Kreeb – Kun olet matkalla majakan huipulle, hän tulee vastaan matkalla, ennen “maailmanpyörää”. (Hänellä on keltainen hattu.)
27. Anton – Alussa kävelee saarta ympäriinsä, myöhemmin tehtyäsi erään tehtävän hän seisoo saaren keskustassa Lindan kanssa.2.7 Great Sea


Sinun on otettava Tetrasta kuva tietyssä kohdassa peliä, muuten et saa hänen figuuriaan. Knucklen figuuri on saatava ennen kuin olet kerännyt kaikki muut figuurit.

1. Fishman – Kala joka vaihtaa karttoja ruokaan. Hankahko kuvata, mutta räpsyttämällä onnistuu. Löytyy jokaisen saaren läheisestä vedestä.
2. King of Hyrule – Hyrulen kuningas. Hänet saat legendaarisena valokuvana..
3. Link & King of Red Lions – Tämän figuurin saat kun olet kerännyt kaikki muut figuurit.
4. Princess Zelda – Tulee King of Hurulen mukana.
5. Salvage Corp. – Neljä sukelluspukuista miestä jonkin näköisellä laivalla. Heidät löytää sieltä täältä pitkin Great Seata.
6. Tetra – Merirosvolaivan kapteenitar. Saadaksesi tämän figuurin, merirosvosvotar on kuvatta viedessäsi häntä vedenalaiseen Hyruleen ennen Earth ja Wind Templejä.
7. Gonzo – Kuuluu Tetran miehistöön. Ota kuva Tetrasta niin saat tämän figuurin.
8. Senza – Kuuluu Tetran miehistöön. Ota kuva Tetrasta niin saat tämän figuurin.
9. Nudge – Kuuluu Tetran miehistöön. Ota kuva Tetrasta niin saat tämän figuurin.
10. Zuko – Kuuluu Tetran miehistöön. Ota kuva Tetrasta niin saat tämän figuurin.
11. Niko – Kuuluu Tetran miehistöön. Ota kuva Tetrasta niin saat tämän figuurin.
12. Mako – Kuuluu Tetran miehistöön. Ota kuva Tetrasta niin saat tämän figuurin.
13. Old Man Ho Ho – Mies joka katselee kiikarilla ja huutaa “Ho”. Hänet löytää sieltä täältä pitkin maailmaa, esimerkiksi Outset Islandin toisen “vuoren” huipulta.
14. Travelling Merchants – Nämä kauppiaat ovat itseasiassa Goronneja. Heidät voit löytää Bomb, Greatfish ja Mother and Child Islandilta.
15. Queen of Fairies – Lapsen näköinen keijujen kuningas, majailee Mother and Child Islandilla. Hänet saat legendaarisena valokuvana.
16. Great Fairy – Majailee Fairy Islandeilla. Hänet saat legendaarisena valokuvana.
17. Fairy – Keijukaisia löytää sieltä täältä, mutta varmin paikkaa löytää näitä pikkuotuksia on jokin Fairy Island.
18. Salvatore – Pelinpitäjä, jonka löytää Windfall Islandilta ja saarelta siitä länteen. (Hänellä on avaimenreijän muotoinen pää ja keltaiset hiukset)
19. Loot the Sailor – Öisin löydät hänet Windfall Islandin kahvilasta, päivisin Boating Course -nimiseltä saarelta. (Hänellä on tummat hiukset ja poninhäntä)
20. Beedle – Venekauppias. Löydät hänet venekaupastaan esimerkiksi Outset Islandin rannalta.
21. Tingle – Kun olet vapauttanut hänet vankilastaan Windfall Islandilla löydät hänet Tingle Islandilta. (Hänellä on vihreä puku.)
22. Ankle – Hän on Tingle Islandilla. (Hänellä on pinkki puku.)
23. David, Jr – Hän on Tingle Islandilla. (Hänellä on valkoinen puku.)
24. Knuckle – Tämä figuuri ei ole pakollinen ja saat hänet vain jos sinulla on Game Cuben lisäksi Gameboy Advance ja Game Cuben ja Gameboy Advancen välinen linkkikaapeli. Painamalla tästä saat tarkemmat tiedot miten saat hänen figuurinsa Nintendo Galleryyn. Hänet täytyy kuvata ennen kuin olet kerännyt kaikki figuurit, muuten et saa hänen figuuria, koska hän katoaa Tingle Islandilta. (Hänellä on sininen puku.) Muistathan palauttaa kuvan Knucklesta Nintendo Galleryyn ennen kuin olet vienyt muut kuvat.2.8 Legendary Pictographs


Pelissä esiintyy henkilöitä jotka voit nähdä, mutta et voi saada heistä kuvaa missään vaiheessa peliä. Herra Lenzo tarjoaa vastauksen ongelmaasi myymällä öisin näitä mahtavia kuvia 50 rupeen kappalehintaan. Kuun asennosta riippuen Lenzo myy aina eri kuvan. Tarkkaile siis kuuta kun käyt ostamassa kuvia.

Täysikuu: Ganondorf
Osa oikeaa puoliskoa puuttuu: Great Fairy
Oikea puoli puuttuu: Jabun
Osa vasenta puolta on jäljellä: Fairy Queen
Osa oikeaa puolta on jäljellä: Fado
Vasen puoli puuttuu: Laruto
Osa vasenta puolta puuttuu: King of Hyrule3.0 Figuurien etsinnässä auttavat asiat

3.1 Knucklen tehtävä


Tämä tehtävä vaatii Game Cuben lisäksi Gameboy Advancen ja Game Cuben ja Gameboy Advancen välisen linkkikaapelin. Jos sinulla on nämä, ole huoleti. Sinun pitää vapauttaa Tingle vankilasta. Kun olet tehnyt tämän saat Tingleltä Tingle Tunerin. Kytke Gameboy Advance Game Cuben porttiin 2, 3 tai 4. Käytä Tingle Tuneria ja kutsu Tingleä.

Kun Tingle on kutsuttu suuntaa matkasi kohti Outset Islandia. Kävele Outsetilla ja pian Gameboy Advancen ruudulle ilmestyy tekstiä, jossa Knuckle puhuu. Tee kuten Knuckle käskee, eli älä mene sisätiloihin tehtävän aikana.

Ensimmäisenä sinun pitää ottaa ulkoilmakylpy. Tämä onnistuu Linkin talon takana. Kun olet tehnyt tämän GBA:n ruudulle ilmestyy uusi teksti. Sinun pitää käyttää tikkaita joita ei ikinä käytetä. On kyse tietenkin Aryl’s Lookoutin juuressa olevista tikkaista. Käytä niitä ja GBA:n ruutuun ilmestyy uusi teksti. Sinun pitää mennä saaren korkeimmalle kohdalle. Mene (kyse on kivestä saaren huipulla) ja ruutuun ilmestyy uusi teksti. Sinun pitää pudottautua siitä alas jossa oli ennen riippusilta. Kävele alas, älä juokse. Nyt tehtävä on valmis ja GBA:n ruudulla vierii tekstiä.

Knuckle ilmestyi Tingle Islandille kun tehtävä tuli valmiiksi. Ota hänestä kuva ennen kaikkia muita, muuten et saa Knucklen figuuria Nintendo Galleryyn.