Great Sea Skyloft Hyrule FieldHUOM! Sivusto sisältää paljon merkitsemättömiä spoilereita! Pelien esittelysivut ja arvostelut ovat kuitenkin kohtuullisen spoiler-vapaita.


Zelda.arkku.net 2006-2012

Ylläpito

The Wind Waker HD -uutisia!

01.09.2013 19:39 / Kirjoittanut: Osiris /

Kuten aiemmin uutisoimme , The Wind Waker HD julkaistaan Euroopassa Wii U:lle 4.10.2013. Nintendo on nyt julkistanut, että peli julkaistaan peräti kolmena eri versiona:

1. Standard Edition sisältää perinteiseen tapaan pelin
2. Limited Edition sisältää pelin ja Ganondorf-figuurin
3. The Wind Waker HD Wii U Premium Pack sisältää Zelda-teemaisen Wii U -konsolin ja digitaalisen version The Wind Waker HD -pelistä


Traileri esittelee The Wind Waker HD:n kolme fyysistä versiota

Kaikki kolme versiota, kuten myös eShopista ladattava versio, julkaistaan Euroopassa samana päivänä 4. lokakuuta. Amerikkalaiset sen sijaan pääsevät nauttimaan digitaalisesta eShop-versiosta hieman aikaisemmin, kun The Wind Waker -bundle ja pelin ladattava versio julkaistaan Atlantin toisella puolella 20. syyskuuta. Fyysiset versiot (Standard ja Limited) julkaistaan myös Amerikassa 4.10.

The Wind Waker HD:een on lisätty alkuperäisestä GameCube-versiosta poiketen Skyward Swordin esittelemä vaikeampi Hero Mode -vaikeustaso. Hero Modessa vastustajien hyökkäykset tekevät kaksinkertaista vahinkoa, eikä pelimaailmasta löydy parantavia sydämiä lainkaan. Kaikki energianpalautukset on siis tehtävä potion-juomien ja Piece of Heartien/Heart Containerien avulla. Hero Mode on valittavissa heti peliä aloitettaessa, joten peliä GameCubella jo aiemmin pelaavat pääsevät maistelemaan suoraan vaikeampaa vaikeustasoa.


Hero Moden ja Normal Moden ero videolla

Nintendo on myös tarkentanut The Wind Waker HD:n juoneen tehtyjä muutoksia. Aiemmin on jo ollut tiedossa, että peli sisältää muun muassa nopeamman purjeen ja uuden Tingle Bottle -esineen, joka toimii pelin linkkinä Miiverse-yhteisöön. Sittemmin on paljastettu, että pelin loppupuoliskolla vastaan tulevaa Triforce-metsästystä on kevennetty siten, että vain kolme karttaa täytyy käännättää Tinglellä aiemman kahdeksan sijaan.


Story Trailer palauttaa pelin tarinan vanhojen konkareiden mieleen ja esittelee sen uusille tulokkaille

Osallistu The Wind Waker HD -keskusteluun kommenteissa tai Resetissä!
Kommentit

Kommentoi


  Viesti täytyy esikatsella ennen lähettämistä.