Great Sea Skyloft Hyrule FieldHUOM! Sivusto sisältää paljon merkitsemättömiä spoilereita! Pelien esittelysivut ja arvostelut ovat kuitenkin kohtuullisen spoiler-vapaita.


Zelda.arkku.net 2006-2012

Ylläpito

The Wind Waker HD Limited Editionin kysyntä ylittää tarjonnan Amerikassa

07.09.2013 11:31 / Kirjoittanut: Osiris /

Viime viikolla julkistettu The Wind Waker HD:n rajoitettu, Ganondorf-figuurin sisältävä erikoispainos vaikuttaisi myyneen loppuun ainakin yhdysvaltojen GameStopissa. Pohjois-Amerikassa GameStop/EB Games -konsernilla on yksinoikeus myydä kyseistä pakettia julkaisusta, ja kovan kysynnän vuoksi tuote on nyt verkkokaupassa “Not Available”, ei saatavilla.

Pelin kolme muuta versiota (perinteinen, konsolipaketti ja digitaalinen) eivät sentään ole loppumassa kesken, mutta toivottavasti tämä enteilee positiivisia myyntilukuja The Wind Wakerin uusiojulkaisulle myös muualla maailmassa. Iso-Britanniassa Limited Editionia myyvällä GAME-pelikauppaketjulla on vielä pakkausta valikoimissaan.

Koska Limited Edition on nimensä mukaisesti rajoitettu painos, on epäselvää, aikooko Nintendo enää tuoda uusia eriä tuotetta jälleenmyyjille.

Lähteet: Gamestop, GAME ja ZeldaInformer
Kommentit

  1. En usko figuurin olevan hirveän hyvä laatuinen, kun ei tuo erikoisversio ole kuin 10euroa kalliimpi. Noh, en muutenkaan ole kiinnostunut figuureista :D

    — Hottus · 08.09.2013 19:35 · #

  2. Vau, oishan se kyllä kiva saada figuuri, mutta olen samaa mieltä edellisen kanssa :D

    — Lirael · 16.09.2013 09:34 · #

Kommentoi


  Viesti täytyy esikatsella ennen lähettämistä.