Uutisia aiheesta:


The Wind Waker HD arvostelijan nuijittavana!
Grafiikkavertailu: TWW vs. TWW HD
The Wind Waker HD Limited Editionin kysyntä ylittää tarjonnan Amerikassa

Great Sea Skyloft Hyrule FieldHUOM! Sivusto sisältää paljon merkitsemättömiä spoilereita! Pelien esittelysivut ja arvostelut ovat kuitenkin kohtuullisen spoiler-vapaita.


Zelda.arkku.net 2006-2012

Ylläpito


The Wind Waker HD

The Wind Waker tekee upean paluun Wii U:lle henkeäsalpaavien HD-grafiikoiden ja paranneltujen peliominaisuuksien saattelemana. Tässä ajattomassa klassikossa pelaaja ohjaa uniikin ja värikkään sarjakuvamaisen piirrostyylin omaavaa Linkiä läpi valtavan Great Sean. Pelaaja pääsee purjehtimaan merta etsien kadonneita saaria, taistellen pelottavia vihollisia ja voimakkaita pomovastustajia vastaan sekä etsien legendaarista Triforcea.

  • The Wind Waker HD tukee 1080p-resoluutiota, joka vie pelaajat syvemmälle pelimaailmaan kuin koskaan ennen.
  • Wii U GamePadin avulla on helppo hallita tavaroita ja tutkia karttoja.
  • Uusi purje nopeuttaa merellä purjehtimista 50%:lla, joten pelaaja pääsee seuraavaan päämääräänsä ja toiminnantäyteiseen seikkailuunsa entistä nopeammin.
  • Saatuaan “Tingle Bottle” -esineen, pelaaja voi pitää yhteyttä muihin lähettämällä kommentteja Miiverseen. Tämän ominaisuuden kautta Miiverseen lähetetyt kamerakuvat ja kommentit siirtyvät toisten pelaajien peleihin pullopostina.
  • Pelaaja voi ottaa säilyttää entistä enemmän kuvia yhtä aikaa parannetussa Pictograph-kamerassa ja lähettää niitä Miiverseen.
  • Jos televisio on jo käytössä, ei hätää. The Wind Waker HD tukee myös pelaamista suoraan GamePadin näytöltä.

Lähde: Nintendo @ E3 2013