Great Sea Skyloft Hyrule FieldHUOM! Sivusto sisältää paljon merkitsemättömiä spoilereita! Pelien esittelysivut ja arvostelut ovat kuitenkin kohtuullisen spoiler-vapaita.


Zelda.arkku.net 2006-2012

Ylläpito


Super Smash Bros. Melee

Super Smash Bros. Melee on jatkoa N64:n vuonna 1999 julkaistuun Super Smash Bros.:lle. Meleessä on edeltäjäänsä verrattuna enemmän hahmoja, pelimuotoja ja tehtävää. Meleessä on esimerkiksi uusi Adventure-pelimuoto, jossa seikkaillaan eri Nintendo-pelisarjojen teemakentissä.

Super Smash Bros. -pelisarjassa on tarkoituksena saada vastustaja pois pelialueelta aiheuttamalla hänelle mahdollisimman paljon vahinkoa. Mitä enemmän vahinkoa vastustajalle on aiheuttanut, sitä korkeammalle / pidemmälle hän lentää iskun voimasta. Vahingon määrä kuvataan prosentteina.

Super Smash Bros. Melee kuuluu GameCuben myydyimpiin ja suosituimpiin peleihin. Pelissä voi pelata muun muassa Mariolla, Linkillä, Pikachulla, Captain Falconilla ja Nessillä. Lisäksi pelissä on monia avattavia hahmoja. Zelda-hahmoista Linkin lisäksi ovat saatavilla prinsessa Zelda ja Ganondorf; Zelda-maailmasta tuttuja kenttiä ovat muun muassa Hyrule Castle ja Termina Bay. Lisäksi pelaaja voi kerätä erinäisiä figuureja pelin aikana, joiden joukossa ovat edustettuina useat Zelda-peleistä tutut hahmot ja paikat.

Erikoista pelissä on se, että Ganon ja Link pohjautuvat Nintendon SpaceWorld-messuilla 2000 nähtyyn demoon, joka esitteli Nintendo GameCuben tehoja. Kyseisessä, semirealistisilla grafiikoilla toteutetussa demossa, Link ja Ganon taistelevat miekoin toisiaan vastaan. Hahmojen ilmentymät ovat kuitenkin hieman erilaiset kuin aikaisemmissa (ja myöhemmissä) Zelda-peleissä. Sama demo aiheutti Zelda-fanien joukossa innostusta, joka lopulta useilla vaihtui pettymykseksi The Wind Wakerin esittelyn jälkeen.