Great Sea Skyloft Hyrule FieldHUOM! Sivusto sisältää paljon merkitsemättömiä spoilereita! Pelien esittelysivut ja arvostelut ovat kuitenkin kohtuullisen spoiler-vapaita.


Zelda.arkku.net 2006-2012

Ylläpito


Super Smash Bros. Brawl

Vuoden 2006 E3-messuilla paljastettiin GameCuben hittimäiskinnän Super Smash Bros. Meleen seuraaja, joka monien pettymykseksi saapuu vasta 2007. Brawlin ohjaustavasta ei ole vielä varmaa tietoa, mutta yllättäin pelisarjan luojan, Masahiro Sakurain mukaan liikkeentunnistus vaikeuttaisi jo Meleestä tutuksi tulleen kaltaisia kontrolleja. Hän kuitenkin myönsi myös yhä harkitsevansa ohjaustapaa, ja että Wii Remote -ohjausta käytetään ainakin jonkinlaisissa minipeleissä ja pelimuodoissa.

Hahmokaartissa on useita vanhoja tuttuja, mutta tietenkin myös paljon uusia. Varmistettuja uusia kasvoja on tähän mennessä pieruhyökkäyksiä hallitseva Wario, kaunis Zero-pukuun tälläytynyt Samus Aran, Kid Icarus -sarjan Pit sekä Kirby -sarjan Meta Knightin. Kovin yllätys oli kuitenkin Hideo Kojiman supersuositun Metal Gear -sarjan päähahmo Solid Snake, joka on mukana Brawlissa aseinaan mm. pahvilaatikko. Snakella tuskin oikeita tuliaseita nähdään, sillä tekijöiden mukaan se ei millään sovi sarjan tyyliin. Nintendon mukaan Brawlissa on Snaken lisäksi muitakin muiden valmistajien pelihahmoja.