Great Sea Skyloft Hyrule FieldHUOM! Sivusto sisältää paljon merkitsemättömiä spoilereita! Pelien esittelysivut ja arvostelut ovat kuitenkin kohtuullisen spoiler-vapaita.


Zelda.arkku.net 2006-2012

Ylläpito

Skyward Swordin Australian julkaisupäivä paljastettu

29.09.2011 12:24 / Kirjoittanut: Osiris /

Kun elokuun puolivälissä muiden tärkeiden markkina-alueiden julkaisupäivät Skyward Swordille julkistettiin, Australian julkaisu jätettiin jostain syystä auki. Pelin julkaisuikkunaksi siellä kerrottiin ainoastaan “ennen joulua”, mikä säikäytti monet sikäläiset fanit – se saattaa tarkoittaa melkein kuukautta myöhemmin kuin muualla. Eurooppa ja Australia ovat kärsineet tästä aiemmin usein, ja ongelmana siinä ovat peli-iloa liennyttäneet spoilerit, jotka ovat levinneet Internetin aalloille pian ensimmäisen julkaisun jälkeen.

Nyt australialaisetkin ovat viimein saaneet tietää tarkan julkaisupäivän: 24. marraskuuta. Julkaisu on vain päivän Japania myöhemmin ja viikon sisällä ensimmäisestä julkaisusta, Euroopan marraskuun 18:nnesta. Ja mikä parasta – samana päivänä pelaajat pääsevät käsiksi myös 3DS:n uuteen Mario-seikkailuun, Super Mario 3D Landiin!

Tieto julkaisusta päivitetty myös Skyward Swordin pelisivulle. Skyward Swordin esittelyteksti on myös päivitetty ajantasalle, ja tietoja aletaan kerätä sinne myös muilta osin.

Lähde: Nintendo of Australia (GoNintendon kautta)
Kommentit

  1. Kivaa, että ne Australialaisetkin saa pelin ajoissa, he kun saavat miltei aina kaiken viimeiseksi vaikka maksavat eniten. :)

    jAck · 29.09.2011 14:32 · #

  2. Totta jAck.

    Argorok · 22.10.2011 14:51 · #

Kommentoi


  Viesti täytyy esikatsella ennen lähettämistä.