Great Sea Skyloft Hyrule FieldHUOM! Sivusto sisältää paljon merkitsemättömiä spoilereita! Pelien esittelysivut ja arvostelut ovat kuitenkin kohtuullisen spoiler-vapaita.


Zelda.arkku.net 2006-2012

Ylläpito


Skyward Sword :: Maailma

Skyloft


Demonien yrittäessä varastaa rajoittamatonta voimaa itselleen, jumalatar kokosi maan pinnalla olleet ihmiset yhteen ja lähetti nämä ylös taivaisiin, pilvien yläpuolelle. Taivaalle singahtanut maankamara ja sen päällä elävät ihmiset jäivät täten eristyksiin muusta maailmasta.

Skyloft on Skyward Swordin ainoa kaupunki, jossa Link aloittaa seikkailunsa. Tätä taivaskaupunkia on verrattu toimintapainotteisuudeltaan jopa Majora’s Maskin Clock Towniin. Luvassa on siis monia jännittäviä sivutehtäviä. Taivaskaupungista löytyy monenlaisia paikkoja, näistä muutamia ovat esimerkiksi ritariakatemia, basaari, kylpylä, hautausmaa, kurpitsapelto ja jumalattaren patsas.

Toisille taivassaarille Link pääsee lentämällä verenpunaisella Loftwing-linnullaan. Niillä saattaa odottaa arkkuja, minipelejä tai kenties kokonaan uusia hahmoja.

Faron Woods


Normaalisti söpön Kikwi-lajin kansoittama Faron Woods on pimeyden kätyreiden valloituksen alla. Link saapuu Zeldaa etsiessään paikalle ja päätyy auttamaan Kikwejä näiden kotipaikan puolustuksessa.

Eldin Volcano


Eldin Volcano on koko pilvien alla sijaitsevan maailman vulkaanisin alue ja myöskin pahuuden valloittama. Linkin onneksi paikalla on myös hirviöiden lisäksi Eldinin alkuperäistä väestöä, Mogmia, jotka auttavat Linkiä tämän seikkailuissa.

Lanayru Desert


Muinaisen robotti-kansan asuttama kaivuualue, joka on joutunut kokemaan kovia historian kuluessa. Miten Link onnistuu saamaan apua jo kauan sitten toimintakyvyttömiltä olleilta kaivajilta?

Lake Floria


Link palaa seikkailunsa aikana takaisin Faron Woodsiin ja suuntaa etelään. Lopulta hän saapuu Lake Florian luo jota asuttaa Parella-laji. Link pääsee vihdoinkin virkistäytymään Florianin raikkaissa vesistöissä, mutta tehtävääkin löytyy.

Silent Realm


Silent Realm on Skyward Swordissa esiintyvä toinen ulottuvuus, jonne Link joutuu siirtymään välillä suorittamaan jumalattaren asettamia koettelemuksia. Kokeen aikana Link on täysin aseeton ja täten täysin alttiina hyökkäyksille sitä vartioivilta olennoilta. Linkin täytyy kerätä kyynelmäisiä esineitä naarmutta päästäkseen eteenpäin seikkailussaan.