Great Sea Skyloft Hyrule FieldHUOM! Sivusto sisältää paljon merkitsemättömiä spoilereita! Pelien esittelysivut ja arvostelut ovat kuitenkin kohtuullisen spoiler-vapaita.


Zelda.arkku.net 2006-2012

Ylläpito

Rumia Youtube-laatuisia trailereita

04.02.2007 16:11 / Kirjoittanut: Noseblunt /

Lisäsin Youtube-videoina The Wind Wakerista yhden, Phantom Hourglassista yhden ja Twilight Princessistä kolme virallista traileria katsottavaksi pelien sivuilta Videoita-linkin takaa. Trailerit ovat siis suoraan YouTubesta eli rumia ja hitaasti toimivia, ja kertokaakin kommenttia näiden turhuudesta/tarpeellisuudesta. Myöhemmin tarkoituksena olisi samalla tyylillä lisätä itse kuvattuja videoita esimerkiksi erilaisista glitcheistä.

Fightie-edit: Minä voisin alkaa listaamaan noita glitchejä vaikka heti, kunhan vain aikaa ja viitseliäisyyttä riittäisi. Videoiden laatu on tällähetkellä melko huonoa, mutta yritän opetella parantamaan sitä. Jos kukaan osaa neuvoa minua erilaisista videontallennustavoista, niin ottaa yhteyttä minuun vaikka sähköpostitse. Voiko esim. kameraa liittää videoihin ja nauhoittaa siitä suoraan kameran muistikortille? Tietokoneeltahan toki voi myös tallentaa, mutta näppiksellä glitchien teko on huomattavasti hankalampaa..
Kommentit

 1. Noissa Youtube-videoissa tosiaan on huono kuvanlaatu mutta huono idea eivät mielestäni tosiaankaan ole. Hienoahan se on jos löytyy tuollaisia, ja jos lisääkin vielä tulee. :)

  Off-Topic! Spoiler!

  Hankin hiljattain Wind Wakerin ja traileria kun katsoin niin Link veti spin attackin (ainakin sellaiseksi sitä TP:ssä kutsuttiin) jossa hän liikkui samalla. Olisi kyllä kätevää ruohoa leikatessa kun rahaa tarvitsee sellainen. Eli opitaanko se jossain myöhemmässä vaiheessa vai enkö vain ole lukenut siitä mistään?

  Sitä kutsutaan Hurricane Spiniksi. Opit sen, kun viet Orcalle 10 Kinight's Crestiä -Fighting Dreamer

  Off-Topic loppu! Spoilerit loppu!

  //

  OK, kiitos Fighting Dreamer! :) Kaksi löytyy niitä tähän asti.
  PS. Pystyttekö yhdistämään nämä kaksi kommenttia? En tahtoisi tuplakommentoida..

  Helpostihan se käy... Kas näin! Eipä tuo tuplakommentti kuitenkaan paljoa haittaa(eikä myöskään spoilerit, siitä varoitetaan jo alussa), eihän nämä mitkään foorumit kuitenkaan ole :) -Fighting Dreamer-

  LATO · 04.02.2007 18:21 · #

Kommentoi


  Viesti täytyy esikatsella ennen lähettämistä.