Great Sea Skyloft Hyrule FieldHUOM! Sivusto sisältää paljon merkitsemättömiä spoilereita! Pelien esittelysivut ja arvostelut ovat kuitenkin kohtuullisen spoiler-vapaita.


Zelda.arkku.net 2006-2012

Ylläpito

Retro Studios sittenkin Wii-Zeldan kimpussa?

27.08.2009 20:25 / Kirjoittanut: Osiris /

Keväällä 2008 huhuiltiin, että Metroid Prime -trilogiastakin tunnettu Nintendon omistama Retro Studios tekisi uutta Zelda-peliä Wiille. Vaikkei huhuja koskaan varsinaisesti kumottu, ne jäivät unholaan, kun uudesta Zeldasta ei puhuttukaan E3-messuilla kyseisenä vuonna.

Nyt IGN-pelisivuston väki on käynyt kiertomatkalla Retro Studiosin toimistossa, ja ideointihuoneen seinältä löytyykin, kyllä vain, Hylian Shield ja Master Sword. Vaikka Nintendon omistamassa studiossa tämä ei olekaan kovin erikoista, on otettava huomioon, että sistutukseltaan koko rakennus on pääosin Metroid-tyylistä ja kaksi Zelda-esinettä hyppäävät kaiken muun seasta selvästi silmille.


Hylian Shield ja Master Sword näkyvät videolla noin ajassa 5:30

Onko Retro Studios sittenkin tekemässä Wiin uutta Zeldaa? Millainen Retro Studiosin tekemä Zelda olisi? Haluaisitko ennemmin Zeldan Retro Studiosilta vai Nintendon Japanin-studioilta? Kommentoi ja anna mielipiteesi!

Lähde: ZeldaInformer
Kommentit

  1. Minulla on seinällä Zeldajuliste, olen siis uusi Shigeru :O

    Tingle · 28.08.2009 13:53 · #

Kommentoi


  Viesti täytyy esikatsella ennen lähettämistä.