Uusimmassa Weekly Famitsu lehdessä kerrottiin lisää yksityiskohtia tänä kesänä Japanissa julkaistavasta Phantom Hourglassista.

Great Sea Skyloft Hyrule FieldHUOM! Sivusto sisältää paljon merkitsemättömiä spoilereita! Pelien esittelysivut ja arvostelut ovat kuitenkin kohtuullisen spoiler-vapaita.


Zelda.arkku.net 2006-2012

Ylläpito

Phantom Hourglass -uutisia

11.05.2007 13:08 / Kirjoittanut: Uncle Meat /

Uusimmassa Weekly Famitsu lehdessä kerrottiin lisää yksityiskohtia tänä kesänä Japanissa julkaistavasta Phantom Hourglassista. Artikkelissa vahvistettiin monia huhuja todeksi ja esiteltiin muutama pelin kannalta oleellinen uusi elementti. HUOM! Jos välttelet spoilereita, kannattaa vaihtaa kanavaa pikaisesti!

Lehti vahvisti Linkin päätehtävän keskittyvän kaapatun merirosvokapteeni Tetran pelastamiseen merikapteeni Linebackin avustuksella (nimi saattaa vaihtua länsimaisessa versiossa). Linebackia kiinnostaa kuitenkin enemmän Tetran kaapanneen kummituslaivan aarre. Asetelma on siis hyvin samankaltainen kuin Linkin ja Midnan suhde Twilight Princessin alkupuolella.

Linkillä on matkassa toinenkin kumppani, pieni keiju nimeltä Shiera (nimi saattaa vaihtua), joka ilmeisesti toimii samanlaisena apurina kuin Ocarina of timen Navi-keiju.

Pelissä kerätään The Wind Wakerista tuttuun tapaan merikarttoja, joiden avulla Link pääsee uusille saarille. Kartat löytyvät suuresta maanalaisesta temppelistä, jota Linkin on tutkittava edetäkseen pelissä. Ainakin yhdessä, mutta luultavasti myös useammassa temppelissä on jonkin sortin kirous, joka estää Linkin etenemisen. Tässä vaiheessa kuvaan astuu pelin nimikkoesine The Phantom Hourglass.

Tiimalasiin kerätään hiekkaa, nimeltä The Sand of Time. Niin kauan kuin lasissa on hiekkaa jäljellä on Link turvassa. Hiekan valuttua loppuun, alkavat Linkin voimat vähentyä ja ilmeisesti pelaajan on poistuttava temppelistä. Hiekkaa saa kerättyä lisää päihittämällä pomovihollisia eri saarilla. Tiimalasin avulla kirotut temppelit voidaan lopulta puhdistaa kirouksesta.

Tässä kaikki tältä erää. Famitsun alkuperäisen artikkelin voit katsoa täältä. Kannattaa käydä katsomassa, sillä artikkelissa on runsaasti uusia kuvia.

Lähde: The Hylia
Kommentit

Kommentoi


  Viesti täytyy esikatsella ennen lähettämistä.