Uutisia aiheesta:


3DS Direct 17.4.: Oracle-dilogia 3DS:lle 30.5.
Oracle of Ages ja Seasons 3DS:n Virtual Consoleen (päivitetty 24.3.)

Great Sea Skyloft Hyrule FieldHUOM! Sivusto sisältää paljon merkitsemättömiä spoilereita! Pelien esittelysivut ja arvostelut ovat kuitenkin kohtuullisen spoiler-vapaita.


Zelda.arkku.net 2006-2012

Ylläpito


Oracle of Seasons

Link saa Triforcelta tehtäväkseen pelastaa vuodenaikojen oraakkelin Dinin, johon hän saa apua suurelta Maku-puulta. Kahdeksan luonnon olemusta kerättyään, Link kohtaa pimeyden kenraalin, Onoxin, ja pelastaa Dinin. Vaara ei kuitenkaan ole ohi…

Oracle of Seasons on ensimmäinen Zelda-peli, jonka kehittämisestä ei vastannut Nintendon oma ryhmä, vaan Capcomin alaisuudessa toimiva Flagship. Nintendo kuitenkin oli mukana kehitystyössä. Oracle of Seasonsin kanssa julkaistiin myös Oracle of Ages, jotka yhdistämällä sai avattua salaisuuksia sekä aivan erilaisen loppuratkaisun.

Peli on yksi parhaimmista 2D-Zeldoista. Peli sai hyviä arvosanoja, mm. GameSpotin 9.2 ja IGN:n täysi 10 pistettä. Viimeisimmät Zeldat ennen Oracle-sarjaa olivat Nintendo 64:n loistavat Ocarina of Time ja Majora’s Mask, joten peli sisältää runsaasti viittauksia näihin peleihin, mutta pelien kehityshistorian takia myös ensimmäiseen Zeldaan.