Uutisia aiheesta:


3DS Direct 17.4.: Oracle-dilogia 3DS:lle 30.5.
Oracle of Ages ja Seasons 3DS:n Virtual Consoleen (päivitetty 24.3.)


Great Sea Skyloft Hyrule FieldHUOM! Sivusto sisältää paljon merkitsemättömiä spoilereita! Pelien esittelysivut ja arvostelut ovat kuitenkin kohtuullisen spoiler-vapaita.


Zelda.arkku.net 2006-2012

Ylläpito


Oracle of Ages

Link saa Triforcelta tehtäväkseen matkustaa Labrynnaan. Saavuttuaan sinne, hän tapaa Impan, jonka kanssa hän menee tapaamaan Nayrua, joka on maan paras laulaja. Saavuttuaan Nayrun luo, varjovelhotar Veran ilmestyy kaappaamansa Impan ruumiista ja siirtyy Nayrun, ajan oraakkelin, ruumiseen. Nayrun ruumiissa Veran matkustaa ajassa ja rakennuttaa Mustan tornin. Kerättyään Maku-puun ohjeistuksella kahdeksan ajan olemusta, Link kohtaa Veranin ja pelastaa Nayrun. Mutta pahan kuningas tekee paluutaan…

Oracle of Ages on ensimmäinen Zelda-peli, jonka kehittämisestä ei vastannut Nintendon oma ryhmä, vaan Capcomin alaisuudessa toimiva Flagship. Nintendo kuitenkin oli mukana kehitystyössä. Oracle of Agesin kanssa julkaistiin myös Oracle of Seasons, jotka yhdistämällä sai avattua salaisuuksia sekä aivan erilaisen loppuratkaisun.

Peli on yksi parhaimmista 2D-Zeldoista. Peli sai hyviä arvosanoja, mm. GameSpotin 9.2 ja IGN:n täysi 10 pistettä. Viimeisimmät Zeldat ennen Oracle-sarjaa olivat Nintendo 64:n loistavat Ocarina of Time ja Majora’s Mask, joten peli sisältää runsaasti viittauksia näihin peleihin.