Uutisia aiheesta:


Ocarina of Time 3D sisältää myös Master Questin

Great Sea Skyloft Hyrule FieldHUOM! Sivusto sisältää paljon merkitsemättömiä spoilereita! Pelien esittelysivut ja arvostelut ovat kuitenkin kohtuullisen spoiler-vapaita.


Zelda.arkku.net 2006-2012

Ylläpito


Ocarina of Time: Master Quest

Nintendo suunnitteli Nintendo 64:lle 1990-luvun loppupuolella lisäasemaa nimeltä 64 DD (Disc Drive), jonka avulla Nintendo ajatteli saavansa lisää pelinkehittäjiä tekemään pelejä Nintendo 64:lle, mutta heillä oli itselläänkin monia pelejä asemalle, kuten Ura Zelda. Kyseessä oli vaikeutettu versio alkuperäisestä Ocarina of Timestä uusilla luolastoilla, joiden sanottiin tarjoavan lisää haastetta kaikille Ocarina-faneille.

64 DD:stä ei kuitenkaan tullut koskaan hittiä Japanissa eikä Ura Zeldakaan yltänyt kuin parin kymmenen tuhannen myyntilukuihin, joten 64 DD:sta ei julkaistu muualla maailmassa ja Ura Zeldalle kävi samoin. Myöhemmin Nintendo julkaisi saman Ura Zeldan Japanin ulkopuolella The Wind Wakerin lisälevyllä ja pelin länsimaalainen nimi on Ocarina of Time Master Quest. Master Quest on mukana myös vuonna 2011 Nintendo 3DS -käsikonsolille julkaistavassa Ocarina of Time 3D:ssä.