Great Sea Skyloft Hyrule FieldHUOM! Sivusto sisältää paljon merkitsemättömiä spoilereita! Pelien esittelysivut ja arvostelut ovat kuitenkin kohtuullisen spoiler-vapaita.


Zelda.arkku.net 2006-2012

Ylläpito

Ocarina of Time 3D:n ikäraja Yhdysvalloissa E10+

01.04.2011 20:17 / Kirjoittanut: Osiris /

Nintendo of American uusimmissa Nintendo 3DS -mainoksissa näkyy Ocarina of Time 3D:n yhteydessä teksti “ESRB Rating: Everyone 10+ with Animated Blood, Fantasy Violence and Suggestive Themes”. Toisin sanoen Yhdysvaltojen ikäluokitusvirasto ESRB on jo antanut luokituksensa Ocarina of Time 3D:lle, vaikka sitä ei itse viraston tietokantaan ole julkiseseti lisätykään. OOT3D on siis todennäköisesti jo valmis tai ainakin lähes valmis – ikäraja-arvioita kun ei keskeneräisille peleille tehdä.

“Animated Blood” (animoitu veri) ja “Suggestive Themes” (kaksimieliset teemat) viittaisivat luokituksen selosteessa siihen, että Ganondorfin sylkemää verta ei tällä kertaa ole muutettu vihreäksi, eikä Great Fairyjen rintavarustusta ole muutettu ainakaan merkittävästi.

Euroopan PEGI-luokituksissa E10+ on lähinnä 12:aa, mutta PEGI tekee omat arvionsa objektiivisesti, eikä nojaa mitenkään ESRB:n ikärajoihin. Todennäköisesti ikäraja sattuu kuitenkin olemaan jommalta kummalta puolelta E10+:aa myös Euroopassa: 7 tai 12.

Lähde: Zelda Informer
Kommentit

Kommentoi


  Viesti täytyy esikatsella ennen lähettämistä.