Great Sea Skyloft Hyrule FieldHUOM! Sivusto sisältää paljon merkitsemättömiä spoilereita! Pelien esittelysivut ja arvostelut ovat kuitenkin kohtuullisen spoiler-vapaita.


Zelda.arkku.net 2006-2012

Ylläpito

Nintendolta uusi kotikonsoli: Wii U [Päivitetty]

08.06.2011 11:12 / Kirjoittanut: Tube /

Nintendo on esitellyt E3-messuilla uutta kotikonsoliaan. Nintendo jatkaa pelialaa muuttavaa strategiaansa myös uudella konsolillaan, sillä sen ohjain on jotain, mitä emme ole ennen nähneet. Ohjainta voisi kuvailla Classic Controllerin ja tablettietokoneen risteytykseksi, mutta parhaan käsityksen uudesta ohjaimesta saa tietysti alla olevasta kuvasta.

Uuden ohjaimen lisäksi Wii U:lla toimivat myös Wiin ohjaimet, ja se on muutoinkin taaksepäin yhteensopiva Wii-pelien kanssa. Gamecube-pelien toimimisesta ei ole mainintaa, joten oletettavaa on, että Gamecube-yhteensopivuutta ei ole. Uutta konsolia odotellaan markkinoille vuonna 2012, joten Wiin elinkaarta on vielä jäljellä ainakin vuoden verran.

Wii U -konsolia esiteltiin lukuisilla kolmannen osapuolen peleillä, mutta mukana oli myös enemmän Zelda-faneja kiinnostava teknologiademo. Wii U:n esittelyvideolla nimittäin esiintyi Link taistelemassa jättimäistä hämähäkkiä vastaan.

Toistaiseksi teknologiademoa on parasta pitää vain teknologiademona, eikä ole mitään viitteitä siitä, että sen perusteella koskaan tehtäisiin kokonaista peliä, vaikka komeaa HD-Zeldaa katsellassa toivookin, että saamme mahdollisimman pikaisesti kauniin ja realistisen The Legend of Zeldan pelattavaksemme.

Päivitys: IGN tarjoaa videokuvaa messualueelta, jossa teknologiademon kanssa pääsee itse leikkimään. Tarjolla on valon ja kuvakulmien kanssa leikkimistä, joten mitään kovin monimutkaista ei demossa pääse tekemään, vaan se on tarkoitettu Wii U:n tarjoamien tehojen ja ominaisuuksien esittelemiseen.
Kommentit

  1. Tuo Wii U:n Zelda-demo on melkoista herkkua silmille. Pitkälle on tultu 25 vuodessa.

    Q · 09.06.2011 00:53 · #

Kommentoi


  Viesti täytyy esikatsella ennen lähettämistä.