Great Sea Skyloft Hyrule FieldHUOM! Sivusto sisältää paljon merkitsemättömiä spoilereita! Pelien esittelysivut ja arvostelut ovat kuitenkin kohtuullisen spoiler-vapaita.


Zelda.arkku.net 2006-2012

Ylläpito

Miyamoto huolehtii "Zelda U:n" kehityksestä itse

14.10.2011 20:34 / Kirjoittanut: Sam Hanks /

Juhlistaakseen yhtä tärkeimpää pelisarjaansa, Nintendo järjesti Zeldalle oman sinfonia-kiertueensa, joka starttasi viime maanantaina (10.10.2011) Japanin Tokiossa. Yli tuhannen fanin lisäksi paikalla oli monien Zeldojen ohjaaja ja tuottaja Eiji Aonuma, Nintendo-säveltäjä Koji Kondo sekä kaikkien rakastama peliguru Shigeru Miyamoto.

Ennen itse musisoinnin alkua Miyamoto kertoi konsertin yleisölle olevansa halukas huolehtimaan tulevan Wii U -konsolin Zeldan kehityksestä enemmän mitä aikaisempien Zeldojen kohdalla. Tästä voidaan päätellä kuinka paljon hän luottaa Wii U:n ohjaimen kykenevyyteen Zeldan kaltaisessa seikkailussa. Zelda Arkun ylläpito kuitenkin toivoo ohjaimen ruudulle jotakin muuta käyttöä kuin pelkkää valikoiden selailemista.

Zelda Symphony suuntaa seuraavaksi Yhdysvaltoihin (21.10.) ja Iso-Britanniaan (25.10.).

Lähde: Zelda Informer
Kommentit

  1. Hyvä jos zelda u edes tulee. Pessimistinä ajattelen että nämä Wii U:n zelda hd trailerit ovat vain teknologiademoja. Mutta olisi mukavaa pelata välillä todella hyvägrafiikkaista zeldaa. Myös uusintaversioita vanhoista peleistä voisi tehdä uudelle konsolille, kuten Majoras mask, super mario sunshine, gamecube ja nintendo 64 pelejä…

    Argorok · 22.10.2011 14:44 · #

Kommentoi


  Viesti täytyy esikatsella ennen lähettämistä.