Great Sea Skyloft Hyrule FieldHUOM! Sivusto sisältää paljon merkitsemättömiä spoilereita! Pelien esittelysivut ja arvostelut ovat kuitenkin kohtuullisen spoiler-vapaita.


Zelda.arkku.net 2006-2012

Ylläpito


Majora's Mask :: Juoni

Link lähtee Ocarina of Timen tapahtumien jälkeen ratsastamaa pois Hyrulesta. Saavuttuaan synkkään metsään, hänen hevosensa pillastuu kahden keijun härnättyä tätä. Majora’s Maskia pitävä Skull Kid varastaa Linkin hevosen, sekä Ocarina of Timen ja ratsastaa karkuun. Link lähtee varkaan perään ja tipahdettuaan pitkän pudotuksen, joka luultavasti toimi portaalina Terminaan, hän löytää Skull Kidin.

Skull Kid muuttaa Linkin Majora’s Maskin avulla Deku Linkiksi ja karkaa. Toinen Skull Kidin keijuista, Tatl, jää kuitenkin jälkeen ja lyöttäytyy yhteen Linkin kanssa. Kaksikko lähtee etsimään Skull Kidiä ja saavuttuaan Terminan Clock Towerin kellariin he tapaavat Happy Mask Salesmanin, joka selvittää heille tilannetta. Hän kertoo Skull Kidin varastaneen häneltä Majora’s Maskin ja lupaa palauttaa Linkin ennalleen, mikäli hän saa takaisin Skull Kidin varastaman Ocarina of Timen, mutta Linkin täytyy palauttaa miehelle Skull Kidin varastama Majora’s Mask.

Terminassa valmistellaan vuotuisia karnivaaleja, mutta Majora’s Mask on pimeillä voimillaan saanut kuun putoamaan kohti Terminan Clock Townia. Kuu on putoamassa kolmen päivän päästä Linkin saapumisesta Terminaan, ja Linkin täytyy vain odotella Deku-muodossa ajan kulkua. Kolmannen päivän lopulla Link tapaa Clock Towerin huipulla Skull Kidin ja onnistuu saamaan Ocarinansa takaisin. Koskettaessaan Ocarinaa Linkin muistaa miten hän sai sen ja muisti prinsessa Zeldan hänelle opettaneen laulun: Song of Timen. Tämän laulun soittamalla Link palaa ensimmäisen päivän alkuun.

Happy Mask Salesman lunastaa lupauksensa ja opettaa Linkille Song of Healingin, jolla hän muuttuu takaisin normaaliksi ja saa Deku Maskin. Clock Towerin huipulla Tatlin veli, Tael, ehti sanoa neljä sanaa, jotka ovat avain kuun putoamisen estämiseen: suo, vuori, meri ja kanioni. Linkin täytyy käydä jokaisessa näistä paikoista ja vapauttaa temppelistä viaton henki, jonka paha naamio on vallanut. Vapauttamalla henget Link vapauttaa neljä jättiläistä, jotka ovat Terminan suojelijoita, ja heidän avulla Link voi estää kuun putoamisen ja kukistaa Skull Kidin sekä Majora’s Maskin. Kolmannen päivän iltana Linkin täytyy kutsua jättiläiset Oath of Order -laulun avulla. Jättiläiset estävät kuun putoamisen ja Linkillä on aikaa voittaa Skull Kid ja tämän jälkeen palauttaa Majora’s Mask Happy Mask Salesmanille.