Great Sea Skyloft Hyrule FieldHUOM! Sivusto sisältää paljon merkitsemättömiä spoilereita! Pelien esittelysivut ja arvostelut ovat kuitenkin kohtuullisen spoiler-vapaita.


Zelda.arkku.net 2006-2012

Ylläpito


Majora's Mask :: Hahmot

Link


Sama Link, joka Ocarina of Timessä pelasti Hyrulen Ganondorfilta, joutuu uuden, entistäkin haastavamman, tehtävän eteen estääkseen kuun putoaminen Terminassa.

Skull Kid ja Majora’s Mask


Skull Kid lähti Hyrulen Lost Woodsista ja löysi jotenkin portaalin Terminaan, jossa hän tapasi Tatlin ja Taelin. Skull Kid ystävystyi keijujen kanssa ja he tekivät paljon pieniä kepposia ympäri Terminaa. Asiat kuitenkin riistäytyivät Skull Kidin varastettua Happy Mask Salesmanilta Majora’s Maskin.

Majora’s Mask on hyvin vanha ja erittäin voimakas naamio, jonka pahat voimat valtaavat käyttäjänsä. Muinaiset kansat käyttivät naamiota harjoittaessaan noituutta, mutta Majora’s Maskin aiheuttamat katastrofit olivat niin valtavia ja pelottavia, että sitä hallussa pitänyt kansa sulki sen varjoihin aikomuksenaan, että kukaan ei enää koskaan joutuisi kärsimään naamiosta. Mutta nyt Majora’s Maskista tietänyt kansa on kadonnut, eivätkä ihmiset tiedä naamion todellista luonnetta.

Majora’s Mask käytti Skull Kidiä pelkkänä sätkynukkenaan, eikä Skull Kid itse ollut vastuussa aiheuttamastaan pahasta.

Deku Link


Skull Kid muuttaa Linkin Majora’s Maski avulla Deku Linkiksi heti hänen jouduttuaan Terminaan. Deku Link on pienikokoinen ja kevyt, hän voi hyppiä tietyn matkaa veden pinnalla ja “ampua” kuplia suullaan.

Deku King


Deku-yhteisön kuningas ja dekuprinsessan isä, jolla on taipumus tehdä todella hätäisiä päätöksiä miettimättä asioita ensin kunnolla.

Deku Princess


Dekukuninkaan tytär, joka joutui Woodfallissa apinaystävänsä kanssa leikkiessään Odolwan kidnappaamaksi. Kun Link on läpäissyt Woodfall Templen, onnistuu prinsessa jotenkin mahtumaan Linkin pulloon, jossa Link kantaa hänet takaisin Deku Palaceen.

Hovimestari


Dekujen kuninkaan hovimestari, jonka kanssa Link kilpailee läpäistyään Woodfall Templen. Linkin voitettua hovimestari antaa hänelle Mask of Scentsin, ja sanoo tämän muistuttavan häntä kadonneesta pojastaan. Deku Linkin muoto onkin luultavasti hovimestarin pojasta, sillä muutkin Linkin muodot muistuttavat vastikään kuollutta henkilöä. Pelin alussa näkyy vääristynyt deku-puu, joka on todennäköisesti hovimestarin kuollut poika, sillä hänet nähdään itkemässä puun äärellä pelin lopussa.

Goron Elder


Goron Elder on vanhin kaikista Terminan Goroneista ja hän on Goronien johtaja.

Goron Elderin poika


Goron Elderin poika, joka ihailee Darmania todella paljon ja tahtoo aikuisena olla kuten Darmani. Hänen oikeaa nimeänsä ei sanota koko pelin aikana kertaakaan.

Darmani


Darmani on Terminan goronien suuri sankari, joka kuoli tiputtuaan rotkoon mennessään tutkimaan Snowhead Templeen loputtoman talven syytä. Link tapaa Darmanin haamun ja muuttaa hänet song of healingilla naamioksi, jonka avulla Link saa käyttöönsä Darmanin ruumiin, jotta voisi suorittaa goronien sankarin viimeisen tehtävän loppuun. Goron Link näyttää niin paljon Darmanilta, että kaikki goronit luulevat Darmanin palanneen kuolleista pelastamaan heidät loputtomalta talvelta.

Darmani on kaikkien goronien suuri esikuva ja erityisesti Goron Elderin poika ihailee Darmania suuresti. Goron Elder sanoi Darmanille soittaneensa hänelle samaa Goron’s Lullabya, mitä hän soittaa nuorelle pojalleen, joten Darmani saattaa olla Goron Elderin vanhempi poika.

Goron Link


Goron Link on kaikista Linkin muodoista vahvin, mutta kömpelöin ja hitain liikkeissään. Goron Link kestää hyvin kuumuutta ja osaa pyöriä Goronien tapaan todella nopeasti, minkä vuoksi Goron Linkinä on nopea liikkua paikasta toiseen.

The Indigo-Go’s


The Indigo-Go’s on zora-bändi, jonka jäsenet ovat basisti Japas, rumpali Tijo, laulaja Lulu, kitaristi Mikau sekä kosketinsoittaja Evan. Bändin managerina on kuvan vasemmassa reunassa näkyvä Toto. The Indigo-Go’s on vanha Zora-bändi, josta Zorat ovat hyvin ylpeitä ja nykyinen kokoonpano on bändin toinen.

Mikau


Mikau on bändin kitaristi, jonka kitara on tehty suuren kalan ruodoista ja jolla on runsaasti tatuointeja. Link löytää Mikaun loukkaantuneena rantavedessä kelluen, ja Mikau kertoo joutuneensa siihen kuntoon yritettyään pelastaa Lulun munia merirosvojen luota. Mikau kertoo Linkille laulaen ja soittaen mitä hänelle tapahtui ja kaatuu maahan esityksen päätyttyä. Link vapauttaa Mikaun hengen Song of Healingilla ja saa Zora Maskin, jonka jälkeen hän tekee Mikaulle muistomerkin rannalle.

Lulu


Lulu on bändin laulaja, joka on menettänyt äänensä merirosvojen varastettuaan hänen munansa. Lulu saa kuitenkin äänensä takaisin Linkin soitettua tälle laulun, jonka hän oppii Lulun juuri kuoriutuneilta lapsilta. Lulu muistuttaa hyvin paljon äitiään, joka oli Indigo-Go’sin ensimmäisessä kokoonpanossa laulajana.

Evan


Evan on bändin kosketinsoittaja, johtaja ja biisien tekijä. Evan eroaa ulkonäöltään hyvin paljon muista Zorista ollen väriltään ruskean kultainen, kun Zorat yleensä ovat sinertävän valkoisia.

Japas


Japas on bändin basisti ja jäsenistä rennoimman oloinen. Japas pitää usein jam-sessioita Mikaun kanssa.

Tijo


Tijo on bändin suurikokoinen rumpali.

Toto


Toto on Ocarina of Timen King Zoraa muistuttava The Indigo-Go’sin manageri ja ainoa Zora koko Terminassa kuka ei luule Zora Linkiä Mikauksi.

Zora Link


Zora Linkinä Link voi uida todella hyvin ja nopeasti. Taisteluissa Zora Link on Deku ja Goron Linkiä parempi, mutta hitaampi ja heikompi mitä normaali Link.

Cremia ja Romani


Cremia ja Romani ovat siskokset, jotka pyörittävät Romani Ranchia. Romani on siskoista nuorempi, noin Linkin ikäinen ja kutsuu Linkiä Grasshopperiksi. Romani on harjoitellut jousipyssyn käyttöä, jotta voisi torjua alienit, jotka tulevat joka vuosi karnivaalien aikaan varastamaan lehmiä. Cremia ei usko Romanin puheita Alieneista, joten Romani pyytää Linkiä auttamaan alieneiden torjumisessa.

Cremia on siskoksista vanhempi ja pääosin vastuussa farmin asioiden hoitamisesta. Hän esimerkiksi hoitaa maitokuljetukset kaupunkiin. Tyttöjen isän vastikään kuoltua farmilla on ollut Cremian mielestä todella vaikeaa: maitoa on varastettu, pulloja rikottu ja heidän elämäänsä on muutenkin terrorisoitu. Cremia on kuitenkin onnellinen, että kaikesta huolimatta hän on pystynyt pitämään farmia pystyssä siskonsa kanssa.

Tingle


Tingle on omituinen 35-vuotias aikuinen mies, joka luulee olevansa metsän keijukainen. Hän myy työkseen Terminan karttoja ja leijailee ilmassa punaisella ilmapallollaan.