Uutisia aiheesta:
Great Sea Skyloft Hyrule FieldHUOM! Sivusto sisältää paljon merkitsemättömiä spoilereita! Pelien esittelysivut ja arvostelut ovat kuitenkin kohtuullisen spoiler-vapaita.


Zelda.arkku.net 2006-2012

Ylläpito


Majora's Mask

Nintendon 64:n Ocarina of Time oli valtava hitti. Maailman parhaana pidetylle pelille ei varmasti ollut helppoa tehdä jatko-osaa, mutta Nintendo ei onneksi lähtenyt varmistelemaan tekemällä tutun ja turvallisen jatko-osan, vaan muutti pelin kaavaa radikaalisti jättäen kuitenkin pelin peruselementit ennalleen. Ocarina of Timen aikateema vietiin astetta pidemmälle, kun pelaajalle annettiin vain kolme päivää aikaa pelastaa Termina, mutta ajassa voi palata aina tarvittaessa ensimmäisen päivän alkuun. Ajan muuntelu ja sen kanssa kikkailu toteutettiin suorastaan nerokkaasti.

Majora’s Mask ei kuitenkaan koskaan yltänyt Ocarina of Timen myyntilukuihin johtuen osittain sen ilmestymisestä Nintendo 64:n elinkaaren loppupuolella, ja kyseessä onkin vasta 12. eniten myyty N64-peli reilun kolmen miljoonan myynneillään, mikä on alle puolet Ocarina of timen myynneistä. Arvostelijat kuitenkin pitivät Majora’s Maskista, ja peli on viiden parhaiten arvostellun Nintendo 64 -pelin joukossa.