Uutisia aiheesta:


Great Sea Skyloft Hyrule FieldHUOM! Sivusto sisältää paljon merkitsemättömiä spoilereita! Pelien esittelysivut ja arvostelut ovat kuitenkin kohtuullisen spoiler-vapaita.


Zelda.arkku.net 2006-2012

Ylläpito


Link's Awakening

Link’s Awakening on ensimmäinen kunnon käsikonsoli-Zelda ja ensimmäinen Zelda, joka sisälsi erilaiset taustamusiikit jokaisessa pääluolastossa. Link’s Awakening esitteli myös ensimmäistä kertaa esineenvaihtosivutehtävän Zeldoihin. Link’s Awakening on lisäksi ensimmäinen Hyrulen ja Triforce-teeman ulkopuolelle sijoittuva Zelda-peli. Pelistä julkaistiin 1998 Link’s Awakening DX —uusintaversio Game Boy Colorille, joka oli värillinen ja tuki Game Boy Printeriä. Link’s Awakening DX:ää pystyy pelaamaan myös alkuperäisellä Game Boylla, mutta silloin värit eivät näy eikä se tue Game Boy Printeriä.

Link’s Awakening sai pelimedioilta ja pelaajilta hyvän vastaanoton. Pelin hyvää vastaanottoa kuvaa se, että Link’s Awakening DX syrjäytti Japanissa Pokemon-pelit myynneissä joksikin aikaa, ja että se sai IGN-pelisivustolta täyden kympin. Maailmanlaajuisesti Link’s Awakening saavutti noin neljän miljoonan myyntiluvut ja DX-uusintaversio myi noin kaksi miljoonaa kopiota.