Great Sea Skyloft Hyrule FieldHUOM! Sivusto sisältää paljon merkitsemättömiä spoilereita! Pelien esittelysivut ja arvostelut ovat kuitenkin kohtuullisen spoiler-vapaita.


Zelda.arkku.net 2006-2012

Ylläpito

Kyselytulokset: Viikko 10 - Oletko kiinnostunut Ocarina of Time 3D:stä?

16.03.2011 02:04 / Kirjoittanut: Osiris /

Zelda.arkun sivupalkissa olevaa kyselyä pyritään päivittämään tästä lähtien niin, että se vaihtuisi viikoittain. Uusia kyselyideoita voi esittää esimerkiksi uutiskommenteissa tai palautelomakkeella, kun se palautuu käyttöön.

Viime viikolla (ja vielä tämän viikon maanantaina ja tiistaina) kysyimme, ovatko käyttäjämme kiinnostuneita Nintendon uudelle 3DS-käsikonsolille julkaistavasta Ocarina of Time 3D:stä. Kyselyyn tuli yhteensä 54 vastausta, jotka jakautuivat seuraavasti:

  1. Todellakin! Ostan heti, kun vain voin. – 31 vastausta / 57%
  2. Varovaisesti. En ole vielä varma, aionko ostaa. – 14 vastausta / 26%
  3. En. En aio ostaa sitä. – 9 vastausta / 17%

Yllä oleva kaavio helpottaa tulosten hahmottamista: Yli puolet kyselyyn vastanneista suunnittelee siis ostavansa pelin välittömästi, kun se julkaistaan ja tilanne antaa periksi, ja lisäksi 26% vastanneista sanoo olevansa varovaisen kiinnostuneita. Tämänkaltainen vastausjakauma on toki Zelda-fanisivustolla odotettavissa, vaikka kyse onkin uusioversiosta, joiden tarve ja hyödyllisyys aiheuttaa yleensä enemmän erimielisyyttä fanien keskuudessa.

Viikon 11 loppuun asti kyselemme seuraavaa: “Mitä toivoisit Zeldan juhlavuodelta?” Kuten useimmat varmasti tietävätkin, The Legend of Zelda -sarja juhlii tänä vuonna 25-vuotissyntymäpäiviään. Nintendo on luvannut juhlistaa tätä merkkivuotta, mutta ei ole vielä kertonut tarkkoja tietoja siitä, miten se tapahtuu. Kyselyssä on mahdollista valita tällä kertaa useampi vaihtoehto, sillä kukapa haluaisi vain yhteen tyytyä? Lisäksi vastaajat voivat tekstikenttään kertoa omia toiveitaan, joita käymme läpi ensi viikon kyselytulosraportissa!
Kommentit

Kommentoi


  Viesti täytyy esikatsella ennen lähettämistä.