Great Sea Skyloft Hyrule FieldHUOM! Sivusto sisältää paljon merkitsemättömiä spoilereita! Pelien esittelysivut ja arvostelut ovat kuitenkin kohtuullisen spoiler-vapaita.


Zelda.arkku.net 2006-2012

Ylläpito

Kyselytulokset: Milloin ja minkä Skyward Swordin version hankit?

23.11.2011 21:36 / Kirjoittanut: Sam Hanks /

Viimeisen kuukauden ajan Zelda.arkussa udeltiin lukijoidemme suunitelmia The Legend of Zelda: Skyward Swordin oston suhteen.

Kyselyyn vastattiin yhteensä 169 kertaa, joka on muuten ennätys ZA:n mittakaavalla, ja äänet jakautuivat aika hurjasti: peräti 100 vastaajaa ilmoitti ostavansa kultaisen Wii Mote Plus -ohjaimen sisältävän paketin heti julkaisupäiväksi ja 31 vastaajaa tyytyi pelin normaaliin versioon. 16% vastasi ostavansa pelin vähän myöhemmin ja 2% on ostamatta peliä kokonaan.

Milloin ja minkä Skyward Swordin version hankit?

 1. Heti julkaisupäivänä ja ohjain-bundlen! – 100 vastausta / 59%
 2. Heti julkaisupäivänä ja normaalin version! – 31 vastausta / 18%
 3. Joskus vähän myöhemmin ja ohjain-bundlen. – 13 vastausta / 8%
 4. Joskus vähän myöhemmin ja normaalin version. – 14 vastausta / 8%
 5. Ei mitään tietoo, höhöö – 8 vastausta / 5%
 6. En ole ostamassa Skyward Swordia. – 3 vastausta / 2%

Seuraavan kuukauden ajan vuorossa olisi parhaan 3D-Zeldan päättämistä. Onko ikuisuusklassikko- Ocarina of Time suosikkisi vai kenties GameCuben meriseikkailu The Wind Waker? Entäpä Wiille juuri julkaistu Skyward Sword?

Paras 3D-Zelda on:

 • Ocarina of Time
 • Majora’s Mask
 • The Wind Waker
 • Twilight Princess
 • Phantom Hourglass
 • Spirit Tracks
 • Skyward Sword

Parhaita Zelda-pelejä vuorossa sitten joulukuussa!
Kommentit

 1. Eihän tässä vielä osaa sanoa!

  — Rosyan · 25.11.2011 08:16 · #

 2. Kyllä osaa. Skyward tai Ocarina.

  — Roikka · 25.11.2011 12:49 · #

 3. Paras zelda on ehdottomasti Skyward Sword! En tajua, miksi ocarinaa arvostetaan niin paljon! Olen pelannut sen läpi, ja ihan hyvä se oli, mutta kalpenee kyllä Skywardin ja jopa Twilight princessin rinnalla. Ocarina oli ehkä ensimmäisiä 3d-pelejä, mutta TP ja SS tekevät kaiken saman ja vielä tuhat kertaa paremmin. Olen puhunut!

  Argorok · 26.11.2011 17:26 · #

 4. Älä viitsi! Twilight Princess tekee suurimman osan nimenomaan huonommin! Maailma on enimmäkseen tyhjä platta jossa on vähän tutkittavaa ja vielä vähemmän löydettävää, luolastot olivat mielikuvituksettomia ja enimmäkseen vailla omia ideoita. Onhan siinä juoni parempi, mutta suurimman osan aikaa juonessa ei tapahdu mitään mielenkiintoista joka vaikuttaisi tapahtumiin jotenkin. Twilight Princess on kuin Majora’s Mask tai the Wind Waker toisaalta extraluolastoilla (mikä on aina hyvä asia) mutta toisaalta ilman pelastavat sivutehtävät sisältävää hyvin suunniteltua aluetta, ja jonka maailmasta on tutkittavaa karsittu vielä lisää.

  — Roikka · 26.11.2011 17:37 · #

 5. No,ehkä Twilight princess ei ole sitä parhaitnta zeldaa, mutta… Nyt kun tarkemmin ajattelee niin kyllä Ocarina of time taitaa voittaa TP:n melkein kaikissa asioissa, lukuunottamatta juonta ja grafiikkaa. Ehkä minun olisi aika hankkia nintendo 3ds ja OOT 3d, se varmaan parantaisi käsitystä tästä pelistä.(Mutta olen yhä sitä mieltä, että Eponalla ratsastaminen on paljon hauskempaa Twilightissa kuin ocarinassa)

  — Argorok · 27.11.2011 09:45 · #

 6. niin ei se hevosella ratsastaminen tunnu ocarinassa juuri miltään toisin on TP:ssä ja sitten se linnulla lentely on tosi hauska

  IKE · 27.11.2011 11:24 · #

 7. Täytyy myöntää, että se oli Twilight princess joka meikäläisen sai koukkuun zeldoihin. Ja itse asiassa pidän siitä enemmän kuin Ocarina of timesta, tosin Wind waker on ehkä mielestäni paras Zelda – Skyward swordista en osaa vielä sanoa.

  — Rosyan · 28.11.2011 12:04 · #

Kommentoi


  Viesti täytyy esikatsella ennen lähettämistä.