Great Sea Skyloft Hyrule FieldHUOM! Sivusto sisältää paljon merkitsemättömiä spoilereita! Pelien esittelysivut ja arvostelut ovat kuitenkin kohtuullisen spoiler-vapaita.


Zelda.arkku.net 2006-2012

Ylläpito

Kaksi Zelda-aiheista videodokumenttia tekeillä

29.01.2007 22:09 / Kirjoittanut: Uncle Meat /

Kuulitte oikein! Viime kuukausien aikana olen työstänyt kahta Zelda dokumenttia muutaman brittiläisherrasmiehen kanssa. Projekti on nyt saavuttanut pisteen, jossa tarvitsemme ulkopuolista apua. Jos käytössäsi on laitteet, joilla voit tallentaa videokuvaa peleistä tietokoneellesi. Tarvitsemme juuri sinua!

Dokumenteista toinen käsittelee Zeldan aikajanaa ja toinen Zeldan maailmaa yleisemmin. Nämä videot tullaan isännöimään Zelda.arkussa ja mahdollisesti Zelda Universessa. Tekijöiden näkemykset aikajanasta saat tietoosi lukemalla Artikkelit osiosta “Zelda-pelien aikajanat” sarjan.

Jos tahdot olla mukana tekemässä Zelda-historiaa, ota yhteyttä sähköpostitse: iarnkil[at]hotmail.com [at]=@

Nauhoitukseen tarvitaan TV korttia tai tietynlaista emulaattoria.
Kommentit

 1. miksi et käytä esim hypercam2 tai fraps- ohjelmia?

  hyrulian93 · 30.01.2007 22:52 · #

 2. Niitä voisi harkita. Kiitos vinkistä!
  Ovat tosin molemmat ainoastaan Windowsille.

  — Uncle Meat · 30.01.2007 23:22 · #

 3. Jos haluat kuvata emulta ilman minkäänlaisia nauhotusohjelman tekstejä ruudulla (en nyt tähän hätään, miten niitä kutsutaan), suosittelen Camtasia Studiota. Sillä saat hyvää jälkeä aikaan kuhan emun ikkuna on tarpeeksi pieni. Eikä mitään ärsyttäviä “fraps”-tekstejä yläkulmissa. Googlettamalla löytyy. En tosin tiedä toimiiko muulla kuin Windowsilla ;P

  — Nojis · 31.01.2007 13:56 · #

Kommentoi


  Viesti täytyy esikatsella ennen lähettämistä.