Great Sea Skyloft Hyrule FieldHUOM! Sivusto sisältää paljon merkitsemättömiä spoilereita! Pelien esittelysivut ja arvostelut ovat kuitenkin kohtuullisen spoiler-vapaita.


Zelda.arkku.net 2006-2012

Ylläpito

Kadonnut Zelda-peli löydetty!

10.02.2007 20:27 / Kirjoittanut: Uncle Meat /

BS Zelda Homepage on löytänyt kadonneeksi uskotun Zelda-pelin ROM version. Peli on mahdollista ladata täältä ja pelata ZSnes emulaattoorilla.

BS Zeldat olivat ainoastaan japanissa saatavilla olevia pelejä, jotka lähetettiin satelliitin välityksellä, Super Nintendoon kiinnitettävään Satellaview -lisälaiteeseen. Pelit pyörivät reaaliajassa ja niissä oli muunmuassa ääninäyteltyä dialogia ja kello, joka seurasi pelin kehitystä. BS Zelda pelejä oli entuudestaan tiedossa kaksi kappaletta. Toinen oli Super Nintendon grafiikoilla toteutettu Zelda 1, Super Mario All-Starsin tyyliin. Toinen puolestaan oli eräänlainen jatko-osa A Link to the Pastille.

Hiljattain löydetty uusi peli on tehty ensimmäisen Zeldan pohjalta, mutta kaikki kartat ja luolastot on uusittu. Pelejä ei valitettavasti voi yhteensopivuusongelmien vuoksi pelata läpi yhtenäisenä kokemuksena, vaan välillä täytyy hypätä valmiisiin seiveihin, jotta peli siirtyy tapahtumissa eteenpäin. Tämä johtuu siitä, että BS pelejä ei koskaan tarkoitettu pelattavan tällä tavalla ja pelit on jouduttu osittain koodaamaan uusiksi.
Kommentit

Kommentoi


  Viesti täytyy esikatsella ennen lähettämistä.