Great Sea Skyloft Hyrule FieldHUOM! Sivusto sisältää paljon merkitsemättömiä spoilereita! Pelien esittelysivut ja arvostelut ovat kuitenkin kohtuullisen spoiler-vapaita.


Zelda.arkku.net 2006-2012

Ylläpito

Jälleen uutta tietoa Wiin Zeldasta

08.08.2009 17:58 / Kirjoittanut: Riby /

Äskettäin Nintendon Iwata Asks -haastattelussa on käynyt ilmi, että uuden Zeldan tuotantotiimi tuntee olevansa kovien paineiden alla nähtyään uuden Monster Hunter 3:n grafiikat. Vaikuttaa siltä, että Nintendo pyrkii antamaan pelaajille mahdollisimman realistisen pelikokemuksen uudessa Zeldassa.

Itselläni huolestuttaa se, että jos Zelda pyritään tekemään graafisesti vaikuttavaksi, niin mitä se menettääkään muissa osa-alueissa? Riittääkö Wiin jyty antamaan sekä upean visuaalisen pelikokemuksen, että muuten upean haastavan ja monipuolisen seikkailun?

Videokuvaa Monster Hunter 3:sta:

Lähde: ZeldaInformer
Kommentit

  1. Videon kohdassa 02:33 esiintyviä lihapaloja tai jotain vastaavan rumaa en ainakaan haluaisi uuteen Zeldaan, hyh. Muuten pienoinen graafinen parannus esimerkiksi TP:n grafiikoista kelpaa.

    Kraidi · 09.08.2009 00:13 · #

  2. No Wiin tehot tuntien tuollainen Monster Hunter 3-grafiikka riittäisi hyvin. Minua ei kuitenkaan enää ole graafisesti mikään Wiin peli hätkähdyttänyt, kun olen niin tottunut tehokonsolien HD-tykitykseen. Mutta Zeldoissa pelattavuus tulee tietenkin ennen kaikkea, joten siihen pitää tietenkin keskittyä eniten.

    — Arctic Fox · 11.08.2009 19:49 · #

Kommentoi


  Viesti täytyy esikatsella ennen lähettämistä.