Great Sea Skyloft Hyrule FieldHUOM! Sivusto sisältää paljon merkitsemättömiä spoilereita! Pelien esittelysivut ja arvostelut ovat kuitenkin kohtuullisen spoiler-vapaita.


Zelda.arkku.net 2006-2012

Ylläpito

Ylläpitäjät

Osiris

Syntymävuosi: 1992
Sähköposti: osiris[at]resetti.net
Työtehtävä: Toteutus ja sisältö
Lempi Zelda-pelit: Majora's Mask, The Wind Waker ja Spirit Tracks

Riby

Syntymävuosi: 1991
Sähköposti: riby[at]resetti.net
Työtehtävä: Sisältö ja toteutuksen kritisointi
Lempi Zelda-pelit: A Link to the Past, Ocarina of Time, Majora's Mask ja Link's Awakening

Sam Hanks

Syntymävuosi: 1994
Sähköposti: samhanks[at]zelda.arkku.net
Työtehtävä: Sisältö ja vähän kaikki muukin
Lempi Zelda-pelit: Majora's Mask

Kiitokset

● Olimar
● Tube
● Nösse
● swordfish
● Uncle Meat
● Kraidi
● Royalassassin

Sivustosta

Zelda.arkku.net -sivusto on vuoden 2006 lokakuussa harrastelijavoimin aloitettu sivusto, jonka tarkoituksena on jakaa Zelda-tietoutta suomen kielellä. Idea sivuston perustamiseen syntyi noin vuoden aiemmin aloitetusta sisarsivustostamme, Koopa.arkku.net -nimisestä Mario-sivustosta. Laajennamme ja parannamme sivustoa jatkuvasti, ja perusteltu palaute on aina hyvästä. Palautetta ja ehdotuksia voi lähettää palautelomakkeella tai sähköpostilla.

Voit halutessasi mainostaa Zelda.arkku.netiä sivustollasi tai foorumeilla. Mikäli linkität tänne, käytä osoitetta http://zelda.arkku.net. Allaolevia kuvia voi käyttää vapaasti, mikäli lataat ne omalle palvelimellesi tai vaikkapa Imageshackiin.

Palaute

Palautelomake on toistaiseksi poissa käytöstä. Uuden palautelomakkeen tuloon asti palautetta voi lähettää sähköpostilla ylläpitäjille (osoitteet yllä) tai Zelda.arkun palauteketjuun Resetti-keskustelupalstalla. Pahoittelemme häiriötä.