Great Sea Skyloft Hyrule FieldHUOM! Sivusto sisältää paljon merkitsemättömiä spoilereita! Pelien esittelysivut ja arvostelut ovat kuitenkin kohtuullisen spoiler-vapaita.


Zelda.arkku.net 2006-2012

Ylläpito

IGN: PH on vuoden DS-hitti

24.07.2007 16:51 / Kirjoittanut: Osiris /

E3 oli pari viikkoa sitten ja IGN väki on valinnut omat suosikkinsa vuoden 2007 tulokkaista. Nintendo DS -pelien parhaimmistoa valitessaan IGN päätyi antamaan uudelle Zeldalle, Phantom Hourglassille huimat neljä titteliä:

Paras DS-peli
Paras seikkailupeli
Paras grafiikkateknologia
Innovatiivisin suunnittelu

Phantom Hourglassia kehutaan maasta taivaisiin joka puolella Internettiä, joten täällä euroopassa on vielä kolmen kuukauden odotuksen ajan varmasti hankala pysyä nahoissaan. Tiedossa on taivaallinen pelikokemus.
Kommentit

  1. En ihmettele vaikka tämä on saanut hyviä arvoteluja. Zeldat on aina saanut niitä. Kiva silti tietää että tämä on yhtä hyvä kuin useimmat Zeldat ja ehkä jopa parempi.
    On kiva kun DSsälle tulee vihdoinkin oma Zelda ja kiva tietää että IGNnässäkin on tykätty koska IGNnässä yleensä tiedetään mitkä on hyviä tai ainakin minusta asia on niin koska aina katson IGNnästä ennenkuin ostan pelin. Aina ei toki IGNnäkkään oo oikeassa mutt uskon että nyt on.

    BlueLeaf0 · 14.08.2007 15:21 · #

Kommentoi


  Viesti täytyy esikatsella ennen lähettämistä.