Great Sea Skyloft Hyrule FieldHUOM! Sivusto sisältää paljon merkitsemättömiä spoilereita! Pelien esittelysivut ja arvostelut ovat kuitenkin kohtuullisen spoiler-vapaita.


Zelda.arkku.net 2006-2012

Ylläpito

Hyrule Historia: Kansikuva ja videotraileri julkaistu!

19.11.2012 22:21 / Kirjoittanut: Osiris /

Englanninkielinen Hyrule Historia julkaistaan vuoden 2013 alkupuolella. Nintendo ja Dark Horse -kustantamo ovat nyt julkistaneet kirjan virallisen kannen sekä lyhyen sisällöstä osviittaa antavan trailerin:

Traileri:

Kansi (klikkaa suuremmaksi):

Kansikuva eroaa japanilaisesta sisarestaan merkittävästi. Dark Horse -kustantamo perustelee muutosta näin:

“Tämä on Pohjois-Amerikan version virallinen kansi The Legend of Zelda: Hyrule Historialle. Logo ja kultakuvioidut elementit painetaan kiiltopintaisiksi. Kannen suuri symboli on Gate of Time Skyward Swordista. Meidän mielestämme se on sopiva kansikuva monesta syystä. Hyrule Historia on historiikkiteos, ei pelkästään pelisarjan kehityksestä vaan myös Hyrulen historiasta. Halusimme, että lukijat tuntevat ottavansa askeleen portin läpi menneisyyteen ja kokevansa kaikki The Legend of Zeldan puolet. Kuten tarkkasilmäiset Zelda-fanit tietävät, Triforce-symbolia ympäröivät kolme merkkiä kuvastavat jumalattaria, jotka… No, annan teidän lukea kirjan itse selvittääksenne heidän merkityksensä. Mutta me rakastamme porttisymbolia koska se pursuaa merkityksiä, joista monet selitetään kirjassa ja jotka toistuvat läpi sarjan. Hyrule Historiassa on useita Skyward Sword -osioita läpi teoksen. Tuntui sopivalta laittaa symboli 25-vuotisjuhlapelistä kanteen. Toivottavasti pidätte siitä yhtä paljon kuin me.”

Patrick Thrope, toimittaja Dark Horse -kustantamossa

Me todellakin pidämme kannesta. Pidätkö sinä? Raportoimme lisää Hyrule Historian englanninkielisestä versiosta julkaisun lähentyessä!
Kommentit

  1. Todellakin hyvän näköinen. Pitää kyllä hankkia jossain välissä.

    Roikka · 20.11.2012 23:14 · #

  2. Argh! Mikä vääryys onkaan se, että kirja ilmestyy vasta ensi vuoden puolella. Tämä olisi ollut paras joululahja Zelda-fanille.

    Vulpes Arctos · 22.11.2012 12:06 · #

  3. No nyt veit sanat suustani, Vulpes! :)

    Sam Hanks · 22.11.2012 18:49 · #

Kommentoi


  Viesti täytyy esikatsella ennen lähettämistä.