Great Sea Skyloft Hyrule FieldHUOM! Sivusto sisältää paljon merkitsemättömiä spoilereita! Pelien esittelysivut ja arvostelut ovat kuitenkin kohtuullisen spoiler-vapaita.


Zelda.arkku.net 2006-2012

Ylläpito

Four Swords Anniversary Edition nyt ladattavissa!

28.09.2011 10:52 / Kirjoittanut: Osiris /

E3-messuilla julkistettu ja syyskuulle luvattu The Legend of Zelda: Four Swords Anniversary Edition on nyt ladattavissa ilmaiseksi DSiWaresta ja 3DS:n eShopista. Kuten aiemmin kerroimme, kyse on samasta pelistä, joka julkaistiin vuonna 2002 GameBoy Advancelle A Link to the Pastin uusioversion kylkiäisenä. Siihen on kuitenkin tehty pieniä lisäyksiä ja muun muassa yksinpelitoiminto, jossa pelaaja ohjastaa kahta Linkiä, on luotu. Peruskampanjan läpäisijät saavat käyttöönsä kenttiä ja kykyjä, joita ei alkuperäisessä pelissä ollut.

Peli on tehty nimenomaan DSi:tä silmällä pitäen, joten 3DS:llä pelattaessa se näyttää kuin miltä tahansa DSiWare-peliltä: se ei hyödynnä 3D:tä eikä leveämpää ylänäyttöä. Four Swords Anniversary Edition tukee neljän pelaajan lähiverkkomoninpeliä, mutta valitettavasti internetin välityksellä ei pääse pelaamaan. Four Swords Anniversary Edition on ladattavissa ilmaiseksi nykyisten tietojen mukaan helmikuun 20. päivään saakka.
Kommentit

Kommentoi


  Viesti täytyy esikatsella ennen lähettämistä.