Uutisia aiheesta:


Great Sea Skyloft Hyrule FieldHUOM! Sivusto sisältää paljon merkitsemättömiä spoilereita! Pelien esittelysivut ja arvostelut ovat kuitenkin kohtuullisen spoiler-vapaita.


Zelda.arkku.net 2006-2012

Ylläpito


Four Swords Adventures

Four Swords Adventures kuuluu Four Sword sarjaan GBA:n A Link to Pastin mukana tulleen Four Swordin ja GBA:n Minish Capin tavoin. Four Swordia voi pelata joko yksin tai moninpelinä. Yksinpeliä voi pelata GameCuben ohjaimella tai GBA:lla GBA-GameCube linkkikaapelin avulla. Monipeliä voi pelata vain, jos omistaa vähintään kaksi GBA:ta ja GBA-Cube linkkikaapelia.

Four Swords Adveturessissa on kaksi pelimuotoa. Hyrylean Adventuressissa seikkailaan luonnollisesti Hyrylessa ja yritetään pelastaa Zelda ja kuusi muuta neitoa Vaatin kynsistä. Shadow Battlessa taas Linkit taistelevat keskenään ja voittaja on se joka jää viimeisenä eloon. Lisäksi moninpelissä voi mennä pelaamaan kilpailuluontoisia minipelejä Tingle´s Toweriin.

Lisäksi pelin mukana tuli moninpelattava Tetra´s Trackers (tunnetaan myös nimellä Navi Trackers),mutta se julkaistiin vain Japanissa. Siinä Linkit etsivät aarretta Teran piraattijoukkiolle. Lisäksi peli on ensimmäinen Zelda, jossa on ääninäyttely, sillä Tetra ja muut piraatit puhuvat kyseisessä pelissä.